Εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ για τους ανέργους

on .

ERGAZOMENOI

Την υλοποίηση δια ζώσης εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής για εγγεγραμμένους ανέργους στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), για πρώτη φορά σε όλη τη χώρα, ξεκινά η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Για τον μήνα Απρίλιο η ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει 33 δια ζώσης εργαστήρια σε 24 ΚΠΑ2 σε όλη την Ελλάδα. Τα εργαστήρια, διάρκειας 3 ωρών, θα πραγματοποιηθούν από εργασιακούς συμβούλους και θα ξεκινούν από τις 9:00 έως τις 11:00. 

Στα Γιάννενα το εργαστήριο θα γίνει τη Δευτέρα, 22 Απριλίου με θέμα Επιχειρηματικό Σχέδιο και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Οι συμμετέχοντες με βιωματικό τρόπο θα ενημερώνονται  για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, καθώς και την προετοιμασία για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις. Στο κάθε εργαστήριο υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.