Σταθερά πρώτες Κράψη και Κατσικά

on .

MATS AGONISTIKIS

Ροδοτόπι - Αετός Νήσου 1-2

 • Νίκη με ανατροπή στο σκορ πέτυχε ο Αετός Νήσου στο Ροδοτόπι καθώς επικράτησε με 1-2 της Πασσαρώνας για την 10η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Έτσι, το Νησί ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ το Ροδοτόπι έμεινε στους δέκα.
Η έντονη χθεσινή βροχόπτωση στην περιοχή όπως ήταν φυσικό επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη με γκολ στο 82’ που πέτυχε ο Γεράσης.
Στο 2’ ο Κοτσίνας έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 7’ ο Πρέντζας με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα πλάγια προς την εστία, ενώ στο 14’ ο Μάντζαρης με πλασέ έκανε το 1-0, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους ήρθε με έναν παράδοξο τρόπο στο 33’, καθώς σε μακρινό σουτ του Κοντογιάννη η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του τερματοφύλακα Βάσιου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 38’ ο Πασχάλης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Θουλιώτης μπλόκαρε τη μπάλα. Στην επανάληψη, το Νησί ήταν εκείνο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.
Στο 56’ ο Βάσιος μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Γεράση, ενώ στο 66’ ο Βάσιος είπε όχι σε σουτ του Κοτσίνα.
Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 75’, όταν ο Τζιμογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βάσιος απέκρουσε τη μπάλα και στην εεπαναφορά ο Κασίμης την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 79’ και πάλι ο Κασίμης έκανε το πλασέ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Βάσιος είχε πάλι απάντηση. Το νικητήριο τέρμα για το Νησί πέτυχε ο Γεράσης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 82’.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου - Πάνος)
Ροδοτόπι: Βάσιος, Γκρέμος, Αβντουλάι, Πάικας, Μπάφας, Βλάχος, Γεωλδάσης, Πασχάλης Χ. (87’ Μάντζιος), Μάντζαρης, Πασχάλης Ε. (78’ Αργύρης), Κίτσης (80’ Γερούκαλης).
Αετός Νήσου: Θουλιώτης, Κολόσης, Οικονόμου, Κοτσίνας, Κασίμης, Πρέμος, Γεράσης, Στογιάννης, Κοντογιάννης, Τζιμογιάννης, Πρέντζας (46’ Τζημόπουλος - 90’ Λώλης).

KONITSA

 Πίνδος Κόνιτσας- Σταυράκι 2-0 

• Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο που ανά πάσα στιγμή εγκυμονούσε κινδύνους στο να τραυματιστούν ποδοσφαιριστές, η Κόνιτσα με σκόρερ τον Βασίλη Μουρεχίδη επικράτησε 2-0 του Σταυρακίου. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 16΄ με τον Σπανό Δ., να κάνει το σουτ και τον Γκάτζιο να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 34' ευκαιρία είχε και το Σταυράκι με τον Μαργιόλα να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Μαργιόλας στο 36’ έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ζενέλη αυτός έκανε το γύρισμα προς την εστία αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.Σουτ του Μουρεχίδη στο 40’ απέκρουσε τη μπάλα ο Γκάτζιος.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52΄ ο Μαργιόλας έκανε το σουτ αλλά ο Χατζηρούμπης σε καλή θέση μπλόκαρε τη μπάλα. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 53’ όταν ο Βούλγαρης από δεξιά έκανε τη σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μήτσος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γκάτζιο. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μουρεχίδης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Κόνιτσα.
Σουτ του Μουρεχίδη στο 76’ η μπάλα άουτ. Ο Ντόντης στο 85’ έκανε το σουτ με τον Χατζηρούμπη να αποκρούει τη μπάλα.
Η νίκη για την Κόνιτσα «κλείδωσε» στο 88’ όταν ο Λάμπρου Ν. βρήκε τον Μουρεχίδη και αυτός σε κενή εστία έκανε το τελικό 2-0.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Ευαγγέλου)
Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Βλάχος Π., Λάμπρου Λ., Σπανός Α., Ρούστα (75΄ Βλάχος Χ.), Πεπόνης, Σπανός Δ. (62΄ Ντεντόπουλος), Κυρτζόγλου, Μήτσος, Χαλούλος (62΄ Λάμπρου Ν.), Μουρεχίδης.
Σταυράκι: Γκάτζιος, Ναθαναηλ (46΄ Κολιός), Βούλγαρης, Παργινός (34΄ λ.τρ. Ζενέλης), Ζιάβρος, Λαλάι, Τούσης, Πράσσος, Αθανασίου (76΄ Γώγος), Μαργιόλας, Ντόντης.

Νεοχωρόπουλο- Πέραμα 3-0 

• Το Νεοχωρόπουλο επικράτησε με 3-0 της Προοδευτικής Περάματος πιάνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Κόνιτσα την οποία θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα καλό παιχνίδι χωρίς ωστόσο να έχει πολλές φάσεις.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26’ όταν ο Βελογιάννης εκτέλεσε φάουλ, ο Σκαργιώτης Χ πήρε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-0.
Το Νεοχωρόπουλο διπλασίασε τα τέρματα του στο 40’ με τον Βελογιάνννη να κάνει ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά, νικώντας τον Παπαδιώτη, γράφοντας το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος το Πέραμα προσπάθησε να μειώσει το σκορ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως δεν το κατάφερε απεναντίας δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 60΄ ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κούτρας έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Παπαδιώτης και στην επαναφορά ο Σκαργιώτης Χ. πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνει το τελικό 3-0.
Διαιτησία: Μπούμπας (Γεωργίου Χ.-Τσάντας).
Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Μαραγκός, Βελογιάννης (69’ Βαλάνας), Κούτρας (69’ Γεωργούλας), Κάτσενος (33’ Βάρφης), Σκαργιώτης Χ., Τόλλιας, Σκαργιώτης Ε., Κίτσιος, Μπουκουβάλας, Γιαννέτας (82’ Κιτσάκης)
Πέραμα: Παπαδιώτης, Σίμος, Χεμπέγια, Μηλίτσης, Ντεμίρης, Κατσάνος, Μοναστηριώτης (73’ Λέζος), Τζιάλλας (82’ Λιακόπουλος), Κοίνης (18’ Καρτάλης), Γιωτάκης, Δούβλης.

 Λογγάδες- Ανατολή 1-1 

• Τιτάν Λογγάδων και Α.Ο. Ανατολής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 10η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.Συνεχής βροχόπτωση και βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να γίνει ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι.
Στο 10’ ο Ορφανός έβγαλε κάθετη στον Τασιούλα που έκανε το πλασέ αλλά ο Πρεβεζιάνος απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 21’ μετά από σέντρα, ο Τασιούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Αυτές ήταν οι δυο αξιοσημείωτες φάσεις ενός κακού πρώτου μέρους.
Πιο δραστήρια μπήκε η Ανατολή στην επανάληψη και στο 48’ ο Πρεβεζιάνος είπε όχι σε σουτ του Τασιούλα. Στο 52’ ο τερματοφύλακας του Τιτάνα μπλοκαρε τη μπάλα σε σουτ του Ορφανού, ενώ στο 59’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Τζοβάρα.
Στο 74’ ο Πρεβεζιάνος έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Γιάννου, ενώ στο 78’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Γκόγκας ανατράπηκε από τον Ζώη και ο διιατητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Παναγιώτου το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.
Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δρόσου .Το πέναλτι δόθηκε για ανατροπή του Γιάννου από τον Δραγάτη.
Διαιτησία: Νέος (Γεωργίου Β. - Παύλου Ε.)
Λογγάδες: Πρεβεζιάνος, Μάστορας, Δραγάτης, Κορδοπάτης, Λώλης, Παναγιώτου, Γκουρμπάτσης, Γκούζος, Χαριζάι (66΄ Κολιός), Γκόγκας (90΄ Ευθυμιάδης), Παπανικολαόυ (62΄ Γκόλιας)
Ανατολή: Ζώης, Σκουτελιάς, Στραγάλης (60΄ Γιάννος), Παππάς, Δρόσος, Μιχαηλίδης, Ντασούτης (73΄ Κιούρκας), Κτενάς (60΄ Γκούμας ), Τασιούλας, Ορφανός, Τζοβάρας (60΄ Γκεσούλης).

 Θύελλα Κατσικάς- Α.Ε. Μικρασιατών 7-1 

• Δεν δυσκολεύτηκε η Κατσικά να πάρει τη νίκη με 7-1 από τους Μικρασιάτες και να περάσει πάλι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού το σκορ τα λέει όλα αλλά το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν μόνο 11 παίκτες μιας και η ομάδα τους έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό, ενώ υπήρχαν και τραυματισμοί και έτσι δεν συμπλήρωσαν 20αδα.
Μόλις στο 4’ ο Κολιούσης με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σκούφης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιούση διπλασίασε τα τέρματα για τη Θύελλα.
Το 3-0 έγινε στο 40’ με κεφαλιά του Καζαντσίδη και πάλι από κόρνερ του Κολιούση. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατζιώτης που με δύο δικά του γκολ στο 56’ και το 61’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Το 6-0 έκανε στο 64’ ο Ζήκος για να μειώσουν σε 6-1 οι φιλοξενούμενοι στο 68’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ραγιά.
Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Ζήκος.
Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Διαμάντης Λ.-Γεωργίου Χ.).
Θύελλα Κατσικάς: Αναστασίου, Σκούφης (66’ Κυριακίδης), Μελιγγιώτης (66’ Παπουτσής), Λισγάρας, Ζήκος, Πολυχρόνης, Κολιούσης, Βαρτζιώτης (66’ Γούλας), Κατζιώτης (79’ Γκέγκα), Κατσίφας (79’ Μαρούλης), Καζαντσίδης.
Μικρασιάτες: Νάκος, Τζαρούχης, Ναυρόζογλου, Μπαλαντάνης, Χρυσοστόμου, Ανανιάδης, Ραγιάς, Παίλας, Παπαγιάννης, Λούζης, Κασιμόπουλος.

 Α' ΟΜΙΛΟΣ

(10η Αγωνιστική)
Νεοχωρόπουλο – Πέραμα 3-0
Κόνιτσα – Σταυράκι 2-0
Αγροτ. Αστέρας – Κράψη (αναβλ.)
Ροδοτόπι – Νησί 1-2
Αγία Μαρίνα – Ελεούσα 3-4
Ρεπό: Χουλιαράδες

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 10 ματς)
1.ΠΑΣ Κράψης** 22 30-3
2.Πίνδος Κόνιτσας* 20 14-5
3.Νεοχωρόπουλο* 20 22-13
4.Νησί* 16 13-5
5.Σταυράκι* 15 15-13
6.Χουλιαράδες* 11 9-12
7.Ροδοτόπι* 10 13-16
8.Πέραμα* 7 8-20
9.Αγία Μαρίνα* 7 12-24
10.Ελεούσα 6 15-26
11.Αγροτ. Αστέρας** 2 3-17
* Έχουν ένα ματς λιγότερο
** Έχουν δύο ματς λιγότερα

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(11η - 4, 5/12/2021): Νησί – Αγία Μαρίνα, Κράψη – Χουλιαράδες, Πέραμα – Ροδοτόπι, Σταυράκι – Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά, Κόνιτσα – Νεοχωρόπουλο. Ρεπό: Θύελλα Ελεούσας

Β' ΟΜΙΛΟΣ 

(10η Αγωνιστική)
Λογγάδες – Ανατολή 1-1
Σερβιανά – Ασβεστοχώρι 4-4
Καστρίτσα – Κοσμηρά 8-0
Κατσικά – Μικρασιάτες 7-1
ΠΑΣ Πηγών Λούρου – Δροσοχώρι 2-2
Ρεπό: Μέτσοβο

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 10 ματς)
1.Κατσικά* 24 38-8
2.Ανατολή* 22 21-7
3.Καστρίτσα** 18 30-6
4.Μέτσοβο* 16 21-16
5.Κοσμηρά 14 17-23
6.Λογγάδες* 13 11-16
7.ΠΑΣ Πηγών Λούρου* 11 18-18
8.Μικρασιάτες* 10 12-25
9.Ασβεστοχώρι* 7 15-26
10.Δροσοχώρι* 5 8-22
11.Σερβιανά** 1 10-34
* Έχουν ένα ματς λιγότερο
** Έχουν δύο ματς λιγότερα

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(11η - 4, 5/12/2021): Δροσοχώρι – Σερβιανά, Μικρασιάτες – Λογγάδες, Ασβεστοχώρι – Καστρίτσα, Ανατολή – Μέτσοβο, Θύελλα Κατσικάς – ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ Λούρου. Ρεπό: Κοσμηρά