Nίκη ανάσα για Καραϊσκάκη Άρτας, βαριά ήττα για Θεσπρωτό

on .

super league 2

• Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Καραϊσκάκης Άρτας που επικράτησε με 2-1 του Ηρόδοτο για την 15η αγωνιστική στον Νότιο όμιλο, ενώ ο Θεσπρωτός υπέστη βαριά ήττα στην Ηγουμενίτσα με 1-5 από τον Ηρακλή για τον Βόρειο Όμιλο.

Λυτρωτής ο Ναζίμ
Οι Αρτινοί με λυτρωτή τον Ναζίμ που σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων επικράτησε με σκορ 2-1 του Ηρόδοτου και έχει 12 βαθμούς. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ηρόδοτο με τον Γκόμεζ να ανοίγει μόλις στο 3΄λεπτό το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια πάνω στον Χουάντερσον και να καταλήγει στα δίχτυα. Η αρτινή ομάδα απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 11’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Τάμπα ο Ναζίμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Εκεί που όλα έδειχναν πώς το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, η ομάδα της Ηπείρου έφτασε στη νίκη- ανατροπή στο 90+2’. Έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Σταματής έστρωσε στον Ναζίμ και εκείνοςμε δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Λουτριώτη για το τελικό 2-1.
Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης (65΄Γλυνός), Πέδρο Ενρίκε, Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ (65΄Γαλεάδης), Ντοναλντόνι (72΄Κορέλας)
Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Γκόμεζ (57΄Σταμπουλίδης), Καργιωτάκης (40΄Μακρυδάκης), Κόρτσαμ, Αρναούτογλου (79΄Χατζησάββας), Ρουσσάκης, Καντέ, Μπαρμπόσα, Βρεττός, Κατίδης (79΄Γκίνη) Χαλκιαδάκης.

Βαριά ήττα για τον Θεσπρωτό
Τέλος στα θετικά αποτελέσματα του Θεσπρωτού έβαλε ο Ηρακλής που επικράτησε για την 15η αγωνιστική με σκορ 1-5 στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 22΄ με τον Πατράλη να κάνει το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 37΄ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κάκκο, ενώ οκτώ λεπτά μετά, ήταν σειρά του Χρουσιέλ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να γράψει το 0-3. Στο 53’ η ομάδα του Ρότσα μείωσε σε 1-3 με τον Ραμίρεζ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τότσκας έκανε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 57’ με το δεύτερο διαδοχικό γκολ του Τόμας στο πρωτάθλημα.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε (46′ Διγκόζης), Γώγος, Βασιλάκης (46′ Ρομέρο), Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ (70′ Πούφλης), Γεωργούσης (46′ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Βαταμίδης).
Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Σγουρής, Πατράλης, Ε. Παπαστεριανός (78′ Άλεξιτς), Τότσκα (70′ Μπαλικτσής), Καρτσάμπας (65′ Μπαστακός), Τόμας (70′ Βιτίνιο), Κάκκο (65′ Μασούρας).