Νίκησαν οι πρωτοπόροι Κράψη και Καστρίτσα

on .

KATSIKA

Καστρίτσα - Μέτσοβο 2-0

• Την κούρσα του Β΄Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής συνεχίζει να οδηγεί ο Αγροτικός Καστρίτσας που επικράτησε με σκορ 2-0 του Μετσόβου για την 15η αγωνιστική.
Το παιχνίδι τα είχε όλα, δυο γκολ, τρία δοκάρια, μία αποβολή αλλά και αρκετές κίτρινες κάρτες που μαρτυρούσαν κατά διαστήματα το σκληρό παιχνίδι. Στο 9’ ο Σταχούλης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Η Καστρίτσα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της μετά το εικοσάλεπτο όπου στο 23’ είχε ένα σουτ με τον Ηλία που απομάκρυνε ο Κάτσενος τη μπάλα και στο 24’ ο Νάκος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 30’ ο Τσουλιάης Θ πάσαρε στον Σταχούλη που βγήκε απέναντι από τον Διαμάντη αλλά σούταρε άουτ και στο 34’ το σουτ του Διαμαντόπουλου ήταν άστοχο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Καστρίτσα μπήκε δυνατά και στο 47’ ο Κουλούρης έκανε το πλασέ με τον Τσουλιάη Κ να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 48’ η Καστρίτσα είχε κι άλλο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου και στη συνέχεια ο Κάτσενος είπε όχι στον Δήμο. Στο 52’ η Καστρίτσα τριπλασίασε τα δοκάρια της σε σουτ του Νάκου που σταμάτησε η μπάλα στο οριζόντιο. Στο 57’ ο Μπίζιος πάσαρε στον Νάκο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες με τους Ηλία, Νάκο και Αλεξίου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 69’ λόγω της αποβολής με κόκκινη του Κυριάκου Τσουλιάη για μαρκάρισμα στον Νάκο. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αποστόλης Ηλίας με ωραία ατομική ενέργεια στο 90’. Στη συνέχεια οι Μετσοβίτες έχασαν καλή στιγμή με τον Μπούγια να μειώσουν. Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλντι πάνω στον Μούστο.
Διαιτησία: Τασιούλας (Κοσίνας – Τσάντας).
Καστρίτσα: Διαμάντης, Δήμος (72’ Δοβανάς), Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Κασίμης, Σπαλιάρας (85’ Καλλιοτζής), Αλεξίου (90+1 Κατσιμάνης), Ναυρόζογλου, Ηλίας Μ(72’ Ηλίας Απ), Νάκος, Κουλούρης.
Μέτσοβο: Κάτσενος, Τσουλιάης Κ, Τσιόστας Χ, Τσιόστας Κ, Σιούτας, Μπούγιας, Σταχούλης (80’ Βαρσάνης), Χύσο, Μούστο, Τσουλιάης Θ, Παλαιοπάνος (80’ Ναζίρης).

 Κατσικά- Δροσοχώρι 1-0 

• Έβαλε δύσκολα στην Κατσικά το Δροσοχώρι που έδωσε μάχη για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ,ωστόσο δεν τα κατάφερε με τη Θύελλα να παίρνει τη νίκη στο 82’ με λυτρωτή τον Νίκο Μελιγγιώτη.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκούρα έκαναν κακό παιχνίδι, ήταν νωθροί στις κινήσεις τους και ίσως πίστεψαν ότι θα φτάσουν εύκολα στη νίκη κάτι που στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν εφικτό αφού το Δροσοχώρι κατέβηκε με σκοπό να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τα δύο πρώτα καλά σουτ στο 18’ και στο 19’ με τον Φάνη Μελιγγιώτη με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Αναστασίου. Στο 26’ η Κατσικά απείλησε με τον Βαρτζιώτη να κάνει το σουτ και τον Κωστούλα να αποκρούει τη μπάλα.
Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 33’ με τον Κωστούλα να αποκρούει τα σουτ των Καζαντσίδη και Γκέγκα. Ο Κωστούλας έδιωξε τη μπάλα σε κεφαλιά του Λισγάρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρούλη , ενώ στο 39’ από πάσα του Κοντογιάννη ο Καζαντσίδης έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 52 έπειτα από γύρισμα του Ντρη παράλληλα προς την περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Αναστασίου και στο 55’ σε σουτ του Πολυχρόνη έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Κωστούλας. Στο 82’ μετά από προσπάθεια και σέντρα του Βαρτζιώτη, ο Μελιγγιώτης Ν. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωστούλα, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Γεωργίου Χ. (Διαμάντης Δ.-Σιώμος).
Θύελλα Κατσικάς: Αναστασίου, Ζήκος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας (46’ Σκούφης), Πάνος, Πολυχρόνης, Μαρούλης (46’ Κατσίφας), Γκέγκα (72’ Κυριακίδης), Κοντογιάννης, Βαρτζιώτης, Καζαντσίδης (46’ Δημητρακάκης).
Δροσοχώρι: Κωστούλας, Παππάς, Θεοχάρης Κ. (46’ Μελιγγιώτης Π.), Θεοχάρης Ι., Μπάχας, Γερούκαλης, Αγγελόπουλος (46’ Χαλιάσος), Μανιώτης (85’ Ψόχιος), Μελιγγιώτης Θ., Κοκκιάδης, Μπέλλος (46’ Ντρης).

 ΠΑΣ Πηγών Λούρου- Ανατολή 1--3

• Νικηφόρα από το γήπεδο της Μουσιωτίτσας πέρασε η Ανατολή επικρατώντας δύσκολα με σκορ 1-3 του ΠΑΣ Πηγών Λούρου για την 15η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' Ερασιτεχνικής. To σύνολο του Αλέκου Τάτση έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όπου πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ.
Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους στο 16’ με τον Λώλο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ η Ανατολή στην πρώτη της αξιόλογη τελική προσπάθεια ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 18' με σουτ εντός περιοχής του Στραγάλη. Η αντίδραση της ομάδας του Γιάννη Καραφέρη υπήρξε άμεση, καθώς στο 20' ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Λώλου. Προηγουμένως, ο τερματοφύλακας Τόμπρας είχε απάντηση σε επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Στο 32' σε σέντρα που έγινε από αριστερά ο Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να βρει όπως ήθελε τη μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Ανατολή στο 36', όταν από σέντρα του Σκουτελιά από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ορφανό που έπιασε το σουτ με τον Τόμπρα να διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα, σε ένα από τα highlight της αναμέτρησης. Μέτριο από την πλευρά δημιουργίας φάσεων και ρυθμού ήταν το δεύτερο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι που ανέβασαν στροφές στα τελευταία λεπτά, μπόρεσαν τελικά να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων και να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 86'. Από αριστερά ο Τασιούλας έβγαλε τη σέντρα και με δυνατό σουτ εντός περιοχής ο Ντασούτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόμπρα για το 1-2, με τους παίκτες της Ανατολής να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν με τον προπονητή τους το γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση για να ψάξουν εκ νέου το γκολ της ισοφάρισης, αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο τελικό 1-3 στο 90' με σουτ του Ορφανού από τη γραμμή της περιοχής.
Σε διεκδίκηση με αντίπαλο τραυματίστηκε ο Μπονόβας στη μύτη με τους ανθρώπους της Ανατολής να εύχονται περαστικά στον παίκτη του ΠΑΣ Πηγών Λούρου αλλά και να ευχαριστούν την ομάδα για την φιλοξενία.
Διαιτησία: Νέος(Χάλκης- Ευαγγέλου)
ΠΑΣ Πηγών Λούρου (Καραφέρης): Τόμπρας, Κιοσσές, Κωνταντίνου, Μπονόβας (83' Ζήκος), Τσάνιος, Παπανικολάου (74' Γάτσιος), Ζήσης, Ζώτος Γ, Λώλος (67' Κωνσταντάκης), Κύρκος, Ζώτος Ν.
Ανατολή (Τάτσης): Νικολαΐδης, Σκουτελιάς (46' Ντασούτης), Μαλάμος, Παππάς (68' Κτενάς), Δρόσος, Μιχαηλίδης, Σκανδάλης, Στραγάλης, Τασιούλας, Ορφανός, Γκουγιάννος (80' Γιάννος).

eleoysa

 Ελεούσα- Σταυράκι 1-1 

• Δυνατό παιχνίδι έγινε στο «Θεόδωρος Λώλης» όπου η Ελεούσα και το Σταυράκι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Ο αγώνας είχε πολύ πάθος και από τις δύο πλευρές χωρίς όμως ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατά περιόδους την εδαφική υπεροχή και τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Τούση.
Από την άλλη πλευρά η Ελεούσα με το βαθμολογικό άγχος που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έκανε και το καλύτερο της παιχνίδι ωστόσο στο τέλος κατάφερε και πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
Μόλις μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο στο 28’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου απομάκρυναν τη μπάλα την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Σταυρακίου πριν φτάσει στον Βελτσίστα που ήταν έτοιμος να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος στο 51΄ σε πλασέ του Βελτσίστα η μπάλα λίγο άουτ.
Το Σταυράκι στο 59’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασίου, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Τούσης όμως ο Παπαϊωάννου στην πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι στο 65’ άνοιξαν το σκορ (0-1) με κεφαλιά του Γούλα από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασίου.
Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε γκραν-γκινιολ με τους γηπεδούχους να πιέζουν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 82’ όταν ο Ραγιάς εκτέλεσε φάουλ, ο Βελτσίστας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κεφάλας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκάτζιου κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτησία: Μαγγιώρος (Σιαμέτης-Θανασιάς).
Θύελλα Ελεούσας: Παπαϊωάννου, Δρόλιας (68’ Κεφάλας), Ζυγούνας, Πότσης, Κωστούλας, Στάμος (55’ Παπαντωνίου), Ρίζος, Ραγιάς, Βελτσίστας, Οικονόμου, Παπαδόπουλος.
Σταυράκι: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Παργινός, Καπατσέλης, Ζιάβρος, Τούσης (63’ Κώστας), Πράσσος, Ντόντης (31’ λ.τρ. Λάμπρης-83’ Καλογιάννης), Αθανασίου(83΄Τσακανίκας), Τσολάκος.

Νεοχωρόπουλο- Κράψη 0-1  

• Από ένα ημίχρονο είχαν Νεοχωρόπουλο και Κράψη, όμως η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Κωνσταντινίδης είχε δύο καλά σουτ, χωρίς η μπάλα όμως να βρει εστία.
Το γκολ για την Κράψη ήρθε στο 16’ όταν ο Χριστακόπουλος έδωσε την πάσα στον Σταμούλη και αυτός από κοντά με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Καρατζένη. Σουτ του Τσουμάνη στο 22’ απέκρουσε τη μπάλα ο Καρατζένης.
Στο 26’ σε εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα απέκρουσε τη μπάλα ο Αρχοντάκης. Φάουλ του Νούγια στο 37’, προβολή του Χριστακόπουλου η μπάλα στην αγκαλιά του Αρχοντάκη.
Διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 68’ με τον Γιαννέτα, ο οποίος κάνει το σουτ απέκρουσε ο Αρχοντάκης η μπάλα έφτασε πάλι στον ίδιο που κάνει το σουτ και πάλι ο Αρχοντάκης απέκρουσε σωτήρια.
Στο 81’ μπαλιά του Νούγια στον Μαρμούτα, πλασέ του τελευταίου η μπάλα στην αγκαλιά του Καρατζένη.
Διαιτησία: Τζόβας (Παπαλαζάρου-Γκέλης).
Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Τσάνε (46’ Μεχμετάι), Κούτρας (75’ Βάρφης), Μαραγκός, Ζάννης, Σκαργιώτης Χ. (86’ Κάτσενος), Σκαργιώτης Ε. (75’ Τσόδουλος), Μπουκουβάλας, Βάσιος (46΄Νάτσιας), Τόλιας, Γιαννέτας.
Κράψη: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας, Τζίμας (57΄λ.τρ. Τσάγκας), Νάσιος, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Κωνσταντινίδης (70’ Μαργιόλας), Νούγιας, Σταμούλης, Χριστακόπουλος (83’ Ζαμπέτας).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

 Α ΟΜΙΛΟΣ 

(15η Αγωνιστική)
Πίνδος Κόνιτσας – Πέραμα (9-2-2022)
Αγία Μαρίνα – Χουλιαράδες 1-3
Αγροτ. Αστέρας – Νησί 1-4
Ελεούσα – Σταυράκι 1-1
Νεοχωρόπουλο – Κράψη 0-1
Ρεπό: Ροδοτόπι

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 15 ματς)
1.ΠΑΣ Κράψης** 37 43-4
2.Πίνδος Κόνιτσας** 28 19-7
3.Νεοχωρόπουλο** 23 27-18
4.Νησί* 21 21-12
5.Πασσαρών Ροδοτοπίου*** 17 20-19
6.Χουλιαράδες* 20 17-17
7.Σταυράκι** 17 19-21
8.Θύελλα Ελεούσας* 13 21-31
9.Πρ. Περάματος** 12 14-22
10.Αγία Μαρίνα* 11 17-38
11.Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά* 6 11-38
* Έχουν ένα ματς λιγότερο
**Έχουν δύο ματς λιγότερα
***Έχουν τρία ματς λιγότερα

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(16η - 5, 6/2/2022): Πέραμα – Αγρότ. Αστέρας, Σταυράκι – Νεοχωρόπουλο, Πίνδος Κόνιτσας – Ελεούσα, Κράψη – Ροδοτόπι, Νησί – Χουλιαράδες. Ρεπό: Αγία Μαρίνα.

 Β ΟΜΙΛΟΣ 

(15η Αγωνιστική)
Κατσικά – Δροσοχώρι 1-0
Κοσμηρά – Μικρασιάτες 1-2
ΠΑΣ Πηγών Λούρου – Ανατολή 1-3
Καστρίτσα – Μέτσοβο 2-0
Λογγάδες – Ασβεστοχώρι 1-0
Ρεπό: Σερβιανά

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 15 ματς)
1.Αγροτικός Καστρίτσας* 36 59-7
2.Θύελλα Κατσικάς* 36 53-11
3.Ανατολή*** 29 27-8
4.Μέτσοβο** 25 31-20
5.Τιτάν Λογγάδων* 25 21-23
6.Κοσμηρά** 18 22-27
7.Μικρασιάτες*** 13 15-33
8.Δροσοχώρι* 12 16-36
9.ΠΑΣ Πηγών Λούρου** 11 23-33
10.Ασβεστοχώρι* 8 18-40
11.Θρίαμβος Σερβιανών** 1 13-57
* Έχουν ένα ματς λιγότερο
**Έχουν δύο ματς λιγότερα
***Έχουν τρία ματς λιγότερα

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(16η - 5, 6/2/2022): Ανατολή – Σερβιανά, Μικρασιάτες – ΠΑΣ Πηγών Λούρου, Δροσοχώρι – Λογγάδες, Ασβεστοχώρι – Μέτσοβο, Κατσικά – Κοσμηρά. Ρεπό: Καστρίτσα.