Νέα του ερασιτεχνικού

on .

NOYGIAS ELEOYSA

Πρώτη μεταγραφή για  την Ελεούσα ο Νούγιας

 Eπιστροφή στα παλιά λημέρια για τον επιθετικό Σωκράτη Νούγια, καθώς η Θύελλα Ελεούσας ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια. Η Θύελλα έκανε ένα δυνατό μεταγραφικό μπάσιμο ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών και το Super Cup με την Κράψη πέρυσι, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ανατολή, Σούλι Παραμυθιάς και Δόξα Κρανούλας στη Γ΄ Εθνική.

*****

Ξεκίνησε τον  σχεδιασμό της 

νέας χρονιάς το Σταυράκι 

Τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς κάνει το Σταυράκι με τη διοίκηση να ανακοινώνει την παραμονή δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, ενώ υπάρχουν και δύο επιστροφές. Βέβαια, ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες με παίκτες που είναι στο ρόστερ αν παραμείνουν ή όχι, ενώ ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφές.  Υπενθυμίζεται πώς οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνουν στις 13 Ιουλίου. 

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει είναι οι:  Κώστας Γκάτζιος, Αχιλλέας Πράσσος, Κώστας Κολιός, Στέφανος Μιχαήλ, Νίκος Βούλγαρης, Γρηγόρης Καλογιάννης, Ζήσης Κακανούλιας, Κώστας Αθανασίου, Μιλτιάδης Κώστας, Γεώργιος Γούλας, Κώστας Καπατσέλης, Ευάγγελος Γώγος, Ορφέας Αθανασίου, Θωμάς Παπαρούνας, ενώ επιστρέφουν οι Θωμάς Ζάγκας, Λευτέρης Σοφίας οι οποίοι είναι γνώριμοι στην ομάδα και στον προπονητή.

*****

THYELLA KATSIKAS

Πέντε παίκτες ανανέωσαν

με τη Θύελλα Κατσικάς 

 Πέντε ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό της ομάδας θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κατσικά και τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα παρέμειναν οι τρεις αρχηγοί Κώστας Πάνος, Ανδρόνικος Τσουμάνης και Γιώργος Μαρούλης καθώς και οι Λέανδρος Πολυχρόνης και Νίκος Μελιγγιώτης.

Η διοίκηση κινείται στο να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα το ρόστερ,  ώστε όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, ο προπονητής Νίκος Γκούρας να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

*****

Στις επάλξεις και 

πάλι ο Πωγωνάτος

 Μετά από ένα χρόνο απραξίας λόγω των αρκετών προβλημάτων, ο Πωγωνάτος ετοιμάζεται να πάρει και πάλι μέρος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Φαίνεται πώς τα πράγματα φέτος βαίνουν προς το καλύτερο και η ομάδα του Δελβινακίου θα επαναδραστηριοποιηθεί. 

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα αναλάβει να τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Απέκτησε και τον

Ζάραγκα η Ανατολή 

Την τρίτη μεταγραφή της ανακοίνωσε η ομάδα της Ανατολής αποκτώντας τον 27χρονο επιθετικό Κώστα Ζάραγκα ,ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Κοσμηρά.

Ο Ζάραγκας έχει την εμπειρία να βοηθήσει τη νεανική ομάδα του Αλέκου Τάτση, η οποία μετά την πολύ καλή πορεία που είχε την περσινή χρονιά, αναμένεται φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μιχάλη Ηλία από τον Αγροτικό Καστρίτσας και του Ιάκωβου Γεωργιάδη από την Κράψη, ενώ έχουν ανανεώσει με την Ανατολή 18 παίκτες. 

Οι παίκτες που έχουν ανανεώσει είναι οι: Δρόσος Πέτρος, Ορφανός Χριστόφορος, Γκούμας Γιάννης, Γκούμας Κώστας, Νικολαίδης Βασίλης, Ζώης Παναγιώτης, Αιγκούν Δημήτρης, Τζοβάρας Μάριος, Ντασούτης Χρήστος, Γιάννος Παντελής, Γκουγιάννος  Γιώργος, Κιούρκας Ευθύμης, Κακοσίμος Ηλίας Κλεισούρας Παναγιώτης, Μιχαηλίδης Θοδωρής, Δήμος Σωτήρης, Τασιούλας Ναπολέων και  Παππάς Βαγγέλης.

*****

Νέο Δ.Σ. στη Ζωοδόχο, 

κατεβαίνει στο πρωτάθλημα 

 Μετά από ένα χρόνο αποχής από τις κατηγορίες της ΕΠΣ Ηπείρου, η ομάδα της Ζωοδόχου κατάφερε να ενωθεί ξανά και να βγάλει νέα διοίκηση, η οποία  θα «τρέξει» τις υποχρεώσεις της ομάδας στη Β’ Ερασιτεχνική. 

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο σωματείο πρόεδρος αναδείχθηκε ο Άγγελος Μπόττης, ενώ ήταν αδύνατο να λείπει από το συμβούλιο ο Κώστας Πάκος που ήταν η ψυχή της ομάδας τόσο στη διοίκηση όσο και ως προπονητής και αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Μπόττης Άγγελος, Αντιπρόεδρος: Λίγδας Περικλής, Γραμματέας: Μπόττης Στέφανος, Γραμματέας Β΄: Δημητρίου Δημήτρης, Ταμίας: Τασιόπουλος Αθανάσιος, Γενικός Αρχηγός: Πάκος Κώστας, Έφορος Υλικού: Γκέλος Αλέξανδρος. Μέλη: Βλάχος Πέτρος, Γκαρώνας Αθανάσιος.

*****

Ακαδημία με κορίτσια 

ξεκινάει ο Α.Ο. Ανατολής 

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής ανακοίνωσε την έναρξη ακαδημίας αποκλειστικά για κορίτσια, που θα απαρτίζεται κυρίως από κορίτσια του Δημοτικού.

Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Ηλίας Αντώνογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στη γυναικεία ομάδα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

PALAIMAXOI METSOBO

Φιλικό των παλαιμάχων του Μετσόβου με επίλεκτους Stars

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Μετσόβου, στα πλαίσια των εορτασμών της πολιούχου Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά αγώνα ποδοσφαίρου με παίκτες από τη θρυλική ομάδα της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004. Παίκτες θρύλοι όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Παντελής Καφές, Βασίλης Λάκης, καθώς επίσης και οι Σπύρος Βάλλας, Γιώργος Σίμος και Γιώργος Βακουφτσής θα δώσουν το παρών.

Φέτος το παιχνίδι θα έχει και γεύση από Survivor, μιας και θα αγωνιστεί ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μετσόβου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την βοήθεια τους, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Σιαράβα και Χάρη Λαζάνη και τους χορηγούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του αγώνα.