Νέα του ερασιτεχνικού

on .

ELEOYSA

Πήρε τον Καρμακόλια η Θύελλα Κατσικάς

• Οι μεταγραφικές κινήσεις στην Κατσικά συνεχίζονται με τη διοίκηση να κινείται μεθοδικά και να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Θοδωρή Καρμακόλια από τον Π.Α.Ο. Βάρδας. Ένας παίκτης που έχει ακόμα αγωνιστεί στην Πρέβεζα και την Παναχαϊκή.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς.

*****

Στοχεύει σε τίτλο στα 65α της γενέθλια η Θύελλα Ελεούσας

 • Στα ποδοσφαιρικά βάσανα έχουν μπει οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ελεούσας, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπό την επίβλεψη του Μανώλη Σκούφαλη και του συνεργάτη του Γιάννη Σαββίδη.

Με αρκετές αλλαγές στο φετινό ρόστερ αφού αποκτήθηκαν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Σκούφαλης θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις να τους «δέσει» με τους νεαρούς από το περσινό ρόστερ ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σύνολο που θα παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Ελεούσα κλείνει, το 2023, 65 χρόνια ποδοσφαιρική ζωής με μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο και αυτό οι άνθρωποι της διοίκησης θα ήθελαν να το συνδυάσουν και με ένα τίτλο είτε αυτό είναι το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο. Όσον αφορά τα έργα που γίνονται στο γήπεδο ήδη έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς, γίνονται εργασίες εντός των αποδυτηρίων, ενώ η διοίκηση μεριμνεί και για την απρόσκοπτη και προστατευμένη δουλειά των Μ.Μ.Ε. όπου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

*****

AGIA MARINA

Τρεις μεταγραφές για την Αγία Μαρίνα

 

• Ενισχύεται σημαντικά η Αγία Μαρίνα η οποία πραγματοποίησε τρεις μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ της τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο επιθετικός Ανδρέας Λάππας και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Νικηφόρος Ζώτος από τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου. Δύο παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής Γιάννης Καραφέρης αφού συνεργάστηκαν την περσινή περίοδο στην ομάδα του Λούρου. Επίσης, αποκτήθηκε ο Άγγελος Κωλέτσης.

*****

Παίκτες της Κοσμηράς οι Μιχαήλ και Γιώτης

• Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της Κοσμηράς προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από την Αγία Μαρίνα ο 23χρονος επιθετικός Χριστόφορος Μιχαήλ και ο αμυντικός Ελευθέριος Γιώτης. Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Νέος προπονητής στην Α.Ε.Μ. ο Χρ. Αντωνίου

• Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην τεχνική ηγεσία των Μικρασιατών όπου ο Χρήστος Αντωνίου θα αντικαταστήσει τον Θανάση Μηλιώνη που αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ομάδα. Ο Αντωνίου την περσινή χρονιά ήταν προπονητής στο Δροσοχώρι.

*****

Νεοχωρόπουλο: Πήρε τους Ζήκο και Τζιάλλα

• Την απόκτηση των νεαρών Βαλάντη Ζήκου από την Αγία Μαρίνα και Βαγγέλη Τζιάλλα από το Πέραμα ανακοίνωσε το Νεοχωρόπουλο.

Ο νεαρός αμυντικός Βαλάντης Ζήκος έχει αγωνιστεί σε Σταυράκι, αλλά και στις υποδομές του Α.Ο. Γιάννινα. Ο 20χρονος Ευάγγελος - Ιωάννης Τζιάλλας, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και πέρυσι ήταν στην ομάδα του Περάματος. Έχει παίξει και στη Θύελλα Ελεούσας,από τα τμήματα υποδομής έως την ανδρική ομάδα.

*****

Χουλιαράδες: Δύο προσθήκες με Γιωτάκη και Δοβανά

• Την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού μέσου Κωνσταντίνου Γιωτάκη από το Πέραμα και του 22χρονου αμυντικού Σταύρου Δοβανά από την Καστρίτσα ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα της Σχολής Άτλας Χουλιαράδες. Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και προσπάθεια.

*****

Στους Τίγρεις οι Αραπογιάννης και Χριστοφορίδης 

• Στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι Τίγρεις στην προσπάθεια τους που κάνουν για να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο αμυντικός Παναγιώτης Αραπογιάννης από την Αγία Μαρίνα και ο επιθετικός Χρήστος Χριστοφορίδης από το Ρωμανό.

*****

Νέος προπονητής στην Κληματιά ο Θ. Δράκος 

• Ο Θανάσης Δράκος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Κληματιάς για να αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Κώστα Βελτσίστα.

Η διοίκηση με τον προπονητή σε συνάντηση που είχαν μίλησαν διεξοδικά για όλα τα θέματα και συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Κληματιάς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόεδρος στο Βελισσάριο ο Βαγγέλης Μπάρκας

• Ένας άνθρωπος που έχει φορέσει τη φανέλα του Βελισσαρίου ο Βαγγέλης Μπάρκας είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας μετά τις εκλογές και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.: Πρόεδρος: Μπάρκας Ευάγγελος, Αντιπρόεδρος: Μάντζιος Νικόλαος, Γραμματέας: Δέζος Γρηγόριος, Ταμίας: Μπαζαλέκος Γεώργιος, Γενικός Αρχηγός: Μαργιώλας Αντρέας, Έφορος υλικού: Μπάρκας Νικόλαος, Υπ. Δημοσίων Σχέσεων: Μπαλαμάτσια Έφη, Σύμβουλος: Σπήτας Θωμάς. Σύμβουλος Υγείας: Καρατζά Αλέκα. Αναπληρωματικά μέλη: Γεωργόπουλος Λάμπρος, Χάιδος Σπυρίδων.

Το νέο Δ.Σ. εύχεται σε όλες τις ομάδες του ερασιτεχνικού, τους παίκτες, τους προπονητές και τα τεχνικά επιτελεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

*****

Βουνοπλαγιά: Νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Χρήστος Στεφάνου

• Η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της Βουνοπλαγιάς συνεχίζεται με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Χρήστου Στεφάνου από την Περίβλεπτο.

Ο Στεφάνου αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με την εμπειρία του (έχει αγωνιστεί στον Πωγωνάτο, στο Κεφαλόβρυσο και την Κρύα) θα βοηθήσει την ομάδα του Τάκη Νάκα να πετύχει τους στόχους της.

Kύπελλο Ελλάδος

Ο Αστέρας Πετριτή στον δρόμο του ΠΑΟ Κουτσελιού

KYPELLO ELLADOS

• Τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας εντός έδρας στις 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟ Κουτσελιού στο πλαίσιο της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής.

Η ομάδα της Κέρκυρας θα βρεθεί στο δρόμο του φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ, όπως βρέθηκε και τον περασμένο Μάϊο στο δρόμο της Θύελλας Κατσικάς στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. Υπενθυμίζεται πώς ο Αστέρας είναι πλέον ομάδα Γ' Εθνικής, μιας και από τον όμιλο που συμμετείχε και η Θύελλα, προβιβάστηκε μαζί με τον Απόλλωνα Πάργας και την Καστοριά.

Ο αγώνας για την 1η φάση που θα γίνει στα Γιάννινα με γηπεδούχο τον ΠΑΟ Κουτσελιού είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου.