Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Λαμία

on .

PAS PROPONHSH 25 8 22

Μετά το χαλάρωμα που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/8 - 8 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΣ και θέλει να ξεκινήσει τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του με το δεξί τους εντός έδρας αγώνες. Απέναντί του θα είναι ένας διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος, μιας και η Λαμία μπορεί να δέχθηκε βαριά εντός έδρας ήττα 0-3 από την ΑΕΚ, όμως αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες και πριν οι ποδοσφαιριστές μπουν στο γήπεδο ο Στάικος για μισή ώρα έκανε βιντεοανάλυση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου ανέφερε στους παίκτες του τα σωστά και τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση και στάθηκε κυρίως στα λάθη και στη δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να μην επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου μετά το αρχικό ζέσταμα που έγινε υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο σε δύο κομμάτια πέντε εναντίον πέντε και έντεκα εναντίον έντεκα.

Ο Νώντας Παντελάκης συμμετείχε μόνο στο κομμάτι που έγινε το ζέσταμα και στη συνέχεια έκανε ατομικό με τον Γιάννη Ντουρουντό και αποχώρησε, ωστόσο σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Κόντε που ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά στα τελευταία της κομμάτια με τη σύμφωνη γνώμη του Στάικου δεν έλαβε μέρος μιας και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία.

Προπόνηση στα Γιάννινα η Λαμία

Η προσεχής αντίπαλος της γιαννιώτικης ομάδας θα βρίσκεται από την Παρασκευή στην πόλη των Ιωαννίνων και ζητήθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας το ΠΕΑΚΙ ώστε να μπορέσει να κάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Το αίτημά της έγινε δεκτό και έτσι την Παρασκευή οι δύο αντίπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΣ Λαμία θα προπονηθούν στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Στο μεταξύ, σε κυκλοφορία είναι από χθες τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ, στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και στη VIVA.gr.

Όπως ανακοινώθηκε θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμές:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 20 €

ΘΥΡΑ 9 15 €

ΘΥΡΑ 3VIP 30 €

ΘΥΡΑ 5 GOLD 40 €

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 10 €

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και ΣΑΒΒΑΤΟ από 16:00 έως 20:00 στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”. Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00 και οι φίλαθλοι παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση και προμήθεια των εισιτηρίων τους για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ