Ενισχύεται σημαντικά η νεοσύστατη ομάδα των Τigers Women ΙFC

on .

TIGREIS

• Γυναικείο τμήμα δημιουργήθηκε από την ομάδα των Tigers Ioannina FC, το οποίο θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών. Η διοίκηση της ομάδας προχωράει εντατικά στο φτιάξιμο του ρόστερ, αποκτώντας παίκτριες που έχουν εμπειρίες ακόμη και από την Α’ Εθνική. Μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα των Τίγρεων έχει προχωρήσει σε δώδεκα (12) μεταγραφικές κινήσεις. Ο χορός των μεταγραφών άνοιξε με τη μέσο Κλεοπάτρα Σκούρου, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε η επιθετικός Μαρία Ράπτη. 

Επιθετικός ήταν και η επόμενη παίκτρια που απέκτησε η γυναικεία ομάδα, μιας και στα πράσινα ντύθηκε η Λυδία Κίτσιου. Ακολούθησε η ένταξη στο δυναμικό της αμυντικού Βασιλείας Μπάτσου, ενώ αποκτήθηκε και η μέσος Κατερίνα Γρίβα που έπαιζε παλιότερα στη Προοδευτική Περάματος και πέρυσι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας. Μέλη της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας είναι η επιθετικός Νικολέτα Πλούμπη αλλά και η αμυντικός Ελένη Υφαντή.

Μια ακόμη  παίκτρια που έχει αγωνιστεί στην Α΄Εθνική εντάχθηκε στο δυναμικό των Tigers, o λόγος για την επιθετικό Ευαγγελία Ντόβα.

Η ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ πραγματοποιήθηκε με την τερματοφύλακα Στέλλα Νούσια, ενώ τη δέκατη μεταγραφική της κίνηση η γυναικεία ομάδα την έκανε με την μέσο Δέσποινα Τόλη, η οποία μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Ανατολή, τα Γιάννενα WFC και τη Σαπφώ Λέσβου.

Όσον για την αμυντικό Σοφία Τσιούρη, έχει αγωνιστεί σε Πρ. Περάματος και μετέπειτα Γιάννενα WFC στην Α’ Εθνική, ενώ η επίσης αμυντικός Αγγελική Μάργαρη αποτελεί την 12η μεταγραφή των Τigers.