Νέα του ερασιτεχνικού

on .

KATSIKA

Στο Κεφαλόβρυσο οι Δρόλιας και Μπιστιόλης

 • Σε δύο μεταγραφές προχώρησε το Κεφαλόβρυσο, αποκτώντας ως δανεικό από την Ελεούσα τον αμυντικό Ματθαίο Δρόλια, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 26χρονου μέσου Βαλάντη Μπιστιόλη από την Ηλιόκαλη.

 Παίκτης της Ανατολής ο Δημήτρης Θέμος 

• Στην ομάδα της Ανατολής θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Θέμος, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Κοσμηρά.

«Ο Α.Ο. Ανατολής συνεχίζοντας να πιστεύει στις δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής μας καλωσορίζει στο δυναμικό της ομάδας τον 17χρονο Θέμο Δημήτριο, προερχόμενο από "γεμάτη" σεζόν στο Α.Ο. Κοσμηράς. Επίσης διετέλεσε αρχηγός της Μικτής Κ-17. Του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

 Δυνατή μεταγραφή η Κοσμηρά με Ορ. Πάσχο

 • Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Κοσμηράς αποκτώντας από την Κράψη τον αμυντικό Ορέστη Πάσχο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως μπακ-χαφ προέρχεται από την Κ-17 της Α.Ε.Κ., ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κ-20 του Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Στη συνέχεια πήγε στη Δόξα Κρανούλας τη σεζόν 2016-17, όπου μαζί της πήρε το πρωτάθλημα στην Α΄ Ερασιτεχνική και την επόμενη έπαιξε για τους «οράνιε» και στη Γ΄ Εθνική. Η πορεία του στη Γ΄ Εθνική συνεχίζεται και τις επόμενες σεζόν, πρώτα στον Θρίαμβο Σερβιανών και μετά στην Ανατολή. Πέρυσι είχε μεταγραφεί στον Π.Α.Σ. Κράψης, που κατέκτησε Κύπελλο και Σούπερ Καπ.

 Καστρίτσα: Ενίσχυση με τους Ναστούλη και Αργύρη

• Τους Άγγελο Ναστούλη και Παναγιώτη Αργύρη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αγροτικός Καστρίτσας. «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο τους Άγγελο Ναστούλη και Παναγιώτη Αργύρη(πρώην ποδοσφαιριστής Ροδοτόπι) Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο μακριά από τραυματισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση του Αγροτικού.

 Στην Πίνδο Κόνιτσας ο Μιχάλης Ηλίας

• Στην ομάδα της Κόνιτσας θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Μιχάλης Ηλίας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά: «Την απόκτηση του αμυντικού Ηλία Μιχαήλ ανακοινώνει η διοίκηση του ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί στη Γ εθνική με την ομάδα της Δόξα Κρανούλας και έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις ομάδες, Καλπάκι, Κρανούλα, Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά»… 

Επιστροφή του Κωνσταντινίδη στη Θύελλα Κατσικάς

• Την επιστροφή του 26χρονου Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη από την Κράψη ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς. Ο Κωνσταντινίδης είχε αγωνιστεί στην Κατσικά τις χρονιές 2019-20 και 2020-21 με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα.

Ο Αλέξανδρος  Κωνσταντινίδης έχει ξαναγωνιστεί στην ομάδα  την χρόνια που κατέκτησε το πρωτάθλημα και επιστρέφει για να βοηθήσει και αυτός για πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Έχει αγωνιστεί επίσης και στις ομάδες του ΠΑΟ Κρύας, της Θύελλας Ελεούσας,  της ΑΕ Λευκίμμης και Αμβρακικού Λουτρού στην Γ΄ Εθνική, του Εθνικού Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και την περσινή χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα της Κράψης με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου και το Σούπερ Καπ.

H Θύελλα Κατσικάς ευχαριστεί τον Ηλία Καραμάνη

Η διοίκηση, το προπονητικό  τιμ, οι παίκτες και ο φίλαθλος κόσμος της Θύελλας Κατσικάς ευχαριστούν τον τερματοφύλακα  Ηλία Καραμάνη για την προσφορά του την περασμένη χρονιά στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να του εύχονται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια τόσο στις σπουδές του, όσο και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.  Θα συνεχίσει  την καριέρα του στην ομάδα  του Ατρόμητου Παλαμά από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Καρδίτσας, καθώς εκεί  θα σπουδάσει.

PERAMA

 Πεντάδα ανανεώσεων για την Προοδευτική Περάματος 

• Πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στην Προοδευτική Περάματος και τη νέα χρονιά προκειμένου να τη βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Αυτοί είναι οι Φίλιππας Κατσάνος, Θοδωρής Μποζιάρης, Ίγκλι Χεμπέγια, Κώστας Λέζος και Άγγελος Μπαρούτας.

 Βελισσάριο: Πήρε τον αμυντικό Δημήτρη Γιωτίτσα

 • Την απόκτηση του αμυντικού Δημήτρη Γιωτίτσα ανακοίνωσε το Βελισσάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Β είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Δημήτρη Γιωτίτσα. Ο  ποδοσφαιριστής (γενν. 1992) έχει περάσει από τον Θρίαμβο Σερβιανών, την Α.Ε. Μικρασιατών, τον ΠΑΟ Κουτσελιού τους Αμπελόκηπους και την Α.Ε Δαφνούλας.Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει μια δημιουργική χρονιά και χωρίς τραυματισμούς».

 Συνεχίζει στην Κληματιά ο μέσος Αλέξης Κώστας 

• Για 7η συνεχή χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κληματιά ο 29χρονος μέσος Αλέξανδρος Κώστας.

Ο Αλέξανδρος Κώστας είναι από τους πιο παλιούς πια ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Κληματιάς και ο φυσικός της αρχηγός και αναμφίβολα η εμπειρία του θα είναι σημαντική για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Η Κληματιά  θα ξεκινήσει την προετοιμασία της σήμερα ενόψει της νέας σεζόν.

 Βουνοπλαγιά: Ενίσχυση στην άμυνα με Άγγελο Μάγκο

• Την άμυνα της ενισχύει η ομάδα του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς, η οποία απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Μάγκο από τους Ραφταναίους.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει πολυετή παρουσία με τη φανέλα των «Λύκων» σε Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνική, ενώ έπαιξε και για ένα διάστημα με τη φανέλα του Κουτσελιού στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 Ξεκίνησε την προετοιμασία η Νεοκαισάρεια

• Ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ομάδα της Νεοκαισάρειας στο γήπεδο Αγία Σοφία, με αρκετή συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Ξανθάκη.

Πριν οι ποδοσφαιριστές ξεκινήσουν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Νεοκαισάρεια πέρυσι διεκδικούσε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές μια θέση στα Play Off ανόδου, τελικά αυτά δεν έγιναν λόγω διαφοράς στη βαθμολογία, αλλά η χρονιά ήταν σίγουρα πετυχημένη. Το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Στην ομάδα έμειναν οι περισσότεροι από τον περσινό κορμό, έγιναν και θα γίνουν κι άλλες προσθήκες, ώστε η ομάδα να δυναμώσει για το φετινό πρωτάθλημα.

Πεντέλη: Ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Βλάχο

• Την απόκτηση του 29 χρονου τερματοφύλακα Ιωάννη Βλάχου από την ομάδα του ΠΑΣ Περιβλέπτου, ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Πεντέλης. 

Ο Γιάννης  Βλάχος με εμπειρία από τους  ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου, Πύρρο Μπιζανίου, Πανζαγορισιακό και ΠΑΣ Περιβλέπτου έρχεται να ενισχύσει τα γκολπόστ της ομάδας την φετινή σεζόν. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα.