Νέα του ερασιτεχνικού

on .

MPAGIAS LOGGADES

Τιτάν Λογγάδων: Επέστρεψε ο Γιώργος Μπάγιας 

• Μετά από έξι χρόνια στα γήπεδα της Κέρκυρας, ο Γιώργος Μπάγιας, γνωστός με το προσωνύμιο «Παπέν»,  επιστρέφει στον Τιτάνα Λογγάδων για να βοηθήσει με την εμπειρία του, την ομάδα όπου αναδείχθηκε να πετύχει τους στόχους της.

Στα έξι χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα του νησιού των Φαιάκων, ο «Παπέν» αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νυμφών, την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και τον Οδυσσέα Αυλιωτών και άφησε το ποδοσφαιρικό του στίγμα, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ. Η διοίκηση του Τιτάνα Λογγάδων τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. 

Επιστροφή στα λημέρια του Πωγωνάτου για τον Β. Τσαραώση

• Ακόμη ένας παίκτης, ο Βαγγέλης Τσαραώσης, που έχει παίξει παλιότερα στην ομάδα και αποτελούσε ένα από τα βασικά γρανάζια της, επέστρεψε στον Πωγωνάτο. Όσο η ομάδα  ήταν σε αγωνιστική απραξία, ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στον ΠΑΣ Κάστρου για δυο χρόνια.

«Ήρεμη δύναμη της ομάδας, οργανωτικός με μυαλό ξυράφι, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Καλώς ήρθες Βαγγέλη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πωγωνάτου.

Τον έμπειρο επιθετικό Σωτήρη Κίτσιο απέκτησε η Πεντέλη

• Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟ Πεντέλης, καθώς απέκτησε τον έμπειρο 37χρονο επιθετικό Σωτήρη Κίτσιο, έναν παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις από το ερασιτεχνικό.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η οικογένεια του ΠΑΟ Πεντέλης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 37χρονου "μπόμπερ" Σωτήρη Κίτσιου από την ομάδα του ΑΟ Νεοχωρόπουλου.Ο Σωτήρης έρχεται να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας χάρη στην εκτελεστική του ικανότητα και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της έχοντας σκοράρει 169 φορές τις τελευταίες 8 σεζόν. Καλώς ήρθες Σωτήρη».

LAMPRIS ZOODOXOS

 Στη Ζωοδόχο ο επιθετικός Λάμπρος Λάμπρης

• Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Ζωοδόχου, η οποία πρόσθεσε στο δυναμικό της τον επιθετικό Λάμπρο Λάμπρη. Έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Α.Ο. Σταυρακίου 2009, του ΠΑΣ Κράψης, του ΠΑΣ Λαδοχωρίου και του Θεσπρωτού. Η διοίκηση καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα. 

Φιλική νίκη για τη Θύελλα Ελεούσας,4-1 την Πίνδο Κόνιτσας

 • Τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων συνεχίζονται, μιας και όλοι περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ή όχι. Το Σάββατο στο «Θεόδωρος Λώλης» η Ελεούσα φιλοξένησε την Κόνιτσα την οποία νίκησε 4-1. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Κόνιτσα να κλείνει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Χατζηρούμπη και να μην αφήνει τους παίκτες της Ελεούσας να γίνουν επικίνδυνοι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες φάσεις αλλά και να επιτευχθούν δύο γκολ (ένα για κάθε ομάδα) λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Τσάνη να βρίσκει με καταπληκτική κάθετη μπαλιά τον Ρίζο αυτός πέρασε και τον Χατζηρούμπη και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Άμεση ήταν η απάντηση της Κόνιτσας στο 43’ με τον Μουρεχίδη να κάνει το σουτ απέκρουσε τη μπάλα ο Κεφάλας, ο Γεωλδάσης πήγε να διώξει τη μπάλα την έστειλε όμως πάλι στον Μουρεχίδη και αυτός στα δίχτυα του Κεφάλα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές του Σκούφαλη ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο επιθετικοί χάνοντας ευκαιρίες και σημειώνοντας τρία γκολ. Σε σουτ του Μούτα στο 50’ απέκρουσε τη μπάλα ο Χατζηρούμπης και στην επαναφορά της ο νεαρός Ρίζος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 63’ με βολίδα του Μαλλάτου. Στο 76’ σε τακουνάκι του Νούγια προς τον Ρίζο αυτός έκανε τη σέντρα,  η μπάλα πέρασε από τον Μαλλάτο που βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου και ο Μούτας με σουτ έκανε το 4-1.

Διαιτησία: Τσιάρας (Παπαδόπουλος Γ.)

Θύελλα Ελεούσας: Κεφάλας, Μαρμούτας, Γεωλδάσης, Νάσιος, Πότσης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης, Λάμα, Ρίζος, Μουχάνης.

Έπαιξαν και οι: Οικονόμου, Τσάγκας, Νούγιας, Έξαρχος, Ράρας, Βαγγέλης, Καράσας, Μούτας.

Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Λάμπρου, Τσαλιαμάνης, Σπανός Χ., Μήτσος, Πατσιούρας, Ντεντόπουλος, Μουρεχίδης, Σπανός Δ., Δημόπουλος, Κίτσος.

Έπαιξαν και οι: Ηλίας, Γαλανός, Γαιτανίδης, Νικολόπουλος.,