Κ17 ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

on .

17

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε για 70 λεπτά, η ομάδα Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό, αφού οι Θεσσαλονικείς με ένα καλό 20λεπτο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-1, σκορ  όμως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με πλασέ του Βρύζα. Ο ΠΑΣ έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 13’ με τον Πλασκασοβίτη να εκτελεί το φάουλ, ο Μπελερής απέκρουσε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ντώνο που έκανε το σουτ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, έδιωξαν οι αμυντικοί. Σε σουτ του Πολιτάκη στο 22’ απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος. Σε νέα διπλή ευκαιρία για τους Γιαννιώτες στο 27’, σε  σουτ του Πλασκασοβίτη απέκρουσε ο Μπελερής και στη συνέχεια ο Μυρόγλου αστόχησε σε κενή εστία. Σε σουτ του Πλασκασοβίτη στο 31’ η μπάλα κατέληξε ελάχιστα  άουτ. Ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυρόγλου. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ (2-1) με σουτ του Πολιτάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ πίεσε για να ισοφαρίσει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 60’ με τον Πλασκασοβίτη που βρέθηκε απέναντι από τον Μπελερή όμως το πλασέ που έκανε κατάληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Στο 72’ ο ΠΑΟΚ με σουτ του Παπαγεωργίου έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1, βάζοντας τέλος στις ελπίδες του ΠΑΣ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Ζούμπης με ωραία ατομική προσπάθεια.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κούπενος (84′ Τσιότας), Πολυκράτης, Πανικίδης, Καλιόγλου (84′ Αβράμπος), Παπαγεωργίου, Κεσίδης (65′ Τσομπάνης), Καλαϊτσίδης (73′ Ζούμπος), Βρύζας (73′ Μπάκας), Καραϊωάννου, Πολιτάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναγνωστόπουλος, Ρίζος, Κατσαούνος (80’ Βάσσης), Ντώνος, Ναυρόζογλου, Πάκος, Μυρόγλου, Κοντός (70’ Λούπας), Βασιλείου (65’ Τσες), Πλασκασοβίτης (80’ Σαούγκος), Σπύρου (65’ Καλαμπόκης).