Αναστολή των πρωταθλημάτων αποφάσισε η Γ.Σ. της Ε.Π.Ο

on .

ANASTOLH

  • Την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, της Γ’ Εθνικής και των πρωταθλημάτων στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αποφάσισε η ΕΠΟ στη χθεσινή της Γενική Συνέλευση. Στην αναστολή, 57  ψήφισαν υπέρ, τέσσερα κατά (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Πειραιά) και τέσσερα λευκά (Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία), εξαπολύοντας πυρά κατά του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για το Μητρώο. 

Οι εξελίξεις είναι δραματικές, καθώς μπαίνει οριστικά λουκέτο επ’ αορίστον. Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα αναζητήσει λύση, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν ξανά οι ομάδες στα γήπεδα και να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα εκείνο που αποφάσισε το Σώμα της συνέλευσης είναι όποια ΕΠΣ παρεκκλίνει από τη συγκεκριμένη απόφαση, να αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της. 

«Ούτε Μητρώο αποδέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ποδοσφαιρικών σωματείων, ούτε υποχρέωση Περιφερειών να εκδίδουν άδειες αγώνων! Έτσι είναι όταν... ονειρεύεται πως ο λόγος του είναι ο νόμος! Οι μάσκες έπεσαν! Τάξη παντού, σε όλο το αθλητικό μας οικοδόμημα», ήταν η αντίδραση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.