Ριένστρα και Μπιλμπάο απόντες με Παναιτωλικό

on .

PAS PROPONHSH 30 9 22

Οριστικά χωρίς τους Ριένστρα και Μπιλμπάο θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (03/10, 18:00) με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχουν ούτε στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Ριένστρα ταλαιπωρείται ακόμα από τη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και παρότι ο ίδιος αισθάνεται καλά ούτε χτες κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Στην περίπτωση του Ριένστρα το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ούτε φυσικά ο Θανάσης Στάικος με τον φόβο της υποτροπής. Ο Μπιλμπάο δεν μπήκε καθόλου αυτή την εβδομάδα σε καμία προπόνηση και έτσι χτες οριστικοποιήθηκε η απουσία του Ισπανού μέσου από τον αγώνα της Δευτέρας.

Η χθεσινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα είχε δουλειά στην αμυντική τακτική στο επιθετικό pressing στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου με υψηλή ένταση και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11 με έμφαση και πάλι στην πίεση ψηλά.

Στο δίτερμα που ακολούθησε ο Στάικος χώρισε σε δύο ομάδες τους ποδοσφαιριστές του, τους «μπλε» και τους «κόκκινους»

«Μπλε» ήταν οι: Σούλης, Σόρια, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης (Παντελάκης), Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος (Τζίμας), Κιάκος, Μορέιρα (Σταματελόπουλος), Ροσέρο και Παμλίδης.

«Κόκκινοι» ήταν οι: Πριόρ (Αθανασίου), Τσάβος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσίρης (Κύρκος), Τζίμας, Λώλης Α. Σταματελόπουλος, Φοφανά, Μπάλαν.

Νικητές αναδείχθηκαν οι «κόκκινοι» με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι Σταματελόπουλος, Μπάλαν, Λώλης Α. και Μορέιρα.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στον σχηματισμό 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Σούλη, στα άκρα δεξιά ο Σόρια, αριστερά ο Ποζνάνσκι, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, στα χαφ Λιάσος, Καραχάλιος και Κιάκος, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ροσέρο, αριστερά ο Μορέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Παμλίδης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με πρωινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με χαλάρωμα.

Χαλάρωμα με μπάρμπεκιου

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν ευχάριστα είχαν μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του τιμ μάνατζερ Μπάμπη Καρβέλη όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έμεινε στο ΠΕΑΚΙ προκειμένου να ψήσουν και να περάσουν ευχάριστα λίγες ώρες δείχνοντας έτσι ότι το οικογενειακό κλίμα συνεχίζει να υπάρχει στις τάξεις της γιαννιώτικης ομάδα.

Αυτό άλλωστε έδειξε και η παρουσία των Πέδρο Κόντε και Ζαν Μπατίστ Λεό οι οποίοι αν και με πατερίτσες βρέθηκαν στο ΠΕΑΚΙ και χαλάρωσαν μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Φιλικό με Παναιτωλικό στις 27 Νοεμβρίου

Το πρωτάθλημα θα σταματήσει στις 14 Νοεμβρίου και για ένα μήνα λόγω της έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ και οι ομάδες κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους να μη μείνουν χωρίς παιχνίδια κλείνοντας φιλικούς αγώνες.

Αυτό κάνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη διοίκηση να έχει κλείσει φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 27 Νοεμβρίου στα Γιάννινα ενώ γίνονται προσπάθειες να γίνει τουλάχιστον ένα ακόμη φιλικό και σύμφωνα με πληροφορίες του PASsports έχει γίνει ήδη κρούση στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αν ευδοκιμήσει το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.