Ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει Ατρόμητου στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 6 10 22

• Μετά το ρεπό που έδωσε ο Θανάσης Στάικος στους ποδοσφαιριστές του την Τετάρτη, ξεκίνησε χτες το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου (6 μ.μ.) με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η γιαννιώτικη ομάδα μετά την συντριβή στο «Ζωσιμάδες» από τον Παναιτωλικό προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, τόσο της ήττας όσο και της έκτασης του σκορ, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο Θανάσης Στάικος ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό επισημαίνοντας τα λάθη τους τα οποία θα πρέπει να αποφύγουν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και τα πράγματα που έκαναν σωστά.

Στη συνέχεια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ όπου μετά το αρχικό ζέσταμα το πρόγραμμα περιελάμβανε αμυντική τακτική με μικρά παιχνίδια, με ένα τακτικό παιχνίδι και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μπιλμπάο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη μυ, ενώ ο Ριένστρα έκανε ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται δεν θα είναι ούτε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη διάθεση του Στάικου. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10.

Ο Αγγελάκης διαιτητής του αγώνα

Ο Άγγελος Αγγελάκης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμτος-ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της  Super League που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο Περιστερίου.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Γεώργιος Στεφανής από την Καρδίτσα και Χρήστος Κορώνας από τον Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη. Στο VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία με AVAR τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη από τη Μακεδονία. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλειος Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Πρόστιμο 1.500 ευρώ

Με πρόστιμο 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τις 1η και 2η αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 3η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 4η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ.