Μεθαύριο θα γίνει η αναμέτρηση της Θύελλας Κατσικάς στη Ζάκυνθο

on .

G ETHNIKI THALASSA

• Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν το Σάββατο στο Ιόνιο είχαν ως αποτέλεσμα η Θύελλα Κατσικάς να μην ταξιδέψει στη Ζάκυνθο για τον χτεσινό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, αυτός αναβλήθηκε και θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν το Σάββατο στην  ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης , του Πατραϊκού κόλπου και των Ιόνιων νήσων  και έπειτα και το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Κυλλήνης όπως και στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της Θύελλας Κατσικάς να καταθέσει για αναβολή του αγώνα με την ΕΠΟ να το κάνει δεκτό. 

Η αποστολή ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει το Σάββατο και να διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο, κάτι που δεν έγινε. Καιρού επιτρέποντος, το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη στις 3 μ.μ.  

Νίκησε ο Θεσπρωτός, βαριά ήττα για Αν. Άρτας

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των υπόλοιπων δυο ομάδων της Ηπείρου στη Γ’ Εθνική. 

Ο Θεσπρωτός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βιγιάλμπα, επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Βατανιακού στην Ηγουμενίτσα, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Λιόλιος. Χωρίς τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν στον πάγκο του ο Θεσπρωτός κόντρα στον Βατανιακό. Ο Έλληνοαργεντινός τεχνικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν βρισκόταν στον πάγκο (παρακολούθησε τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο).

Θεσπρωτός (Κάλλος): Σιδεράκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Νικολάου (46’ Τσιαφίτσας), Συμεωνίδης (46’ Μαντίκας), Παλαμούτσης, Κλεμέντε (46’ Ραπτόπουλος), Ράπτης, Μπομπούκης, Βιγιάλμπα, Ροβίνας

Βαριά ήττα στην Καστοριά με 4-0 γνώρισε η Αναγέννηση Άρτας. Στο 17’ έγινε το 1-0 με αυτογκόλ του Λισγάρα, στο 28’ η Αναγέννηση έχασε πέναλτι με τον Μπεκατώρο και η Καστοριά με τέρματα των Σαββόπουλου, Τσελέπη και Μαγγίζη έφτασε σε νίκη με ευρύ σκορ.

Αναγέννηση Άρτας (Αγγέλης): Πατσιούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (46' Αρτέμης), Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός, Παππάς, Μανιώτης (84' Πάνου), Ζυγκερίδης, Πάνος (46' Μουσιωτίτσας), Κυριάκης (78' Σακκάς)