Εύκολο έργο για την Προοδευτική, 8-0 τις Αμαζόνες

on .

PROODEYTIKH AMAZONES

Στον πρώτο τελικό, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή του β΄ ομίλου της Β΄εθνικής γυναικών, η Προοδευτική επικράτησε χωρίς δυσκολία με το ευρύ 8-0, των Αμαζόνων Θεσπρωτίας και περιμένει τον αντίπαλό της, από το ζευγάρι Νεφέλες Πιερίας-Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν και αγωνίστηκαν καθ΄όλη την διάρκεια  με 10 παίκτριες και χωρίς αλλαγές .
Το πρώτο μέρος ήταν και το πιο ουσιαστικό, με την ομάδα του Περάματος να πετυχαίνει τα έξι από τα οκτώ συνολικά τέρματά της.
Από νωρίς φάνηκαν οι προθέσεις τις Προοδευτικής, έχοντας δύο απανωτά δοκάρια, στο 3΄ αρχικά η Σκούρου βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η Λισγάρα στόχευσε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει για την ομάδα του Περάματος και στο 5΄ έγινε το 1-0, όταν η Σκούρου έκανε την ασίστ και η Λισγάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 11΄ η Λισγάρα και πάλι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της, αλλά και τα δικά της, έπειτα από ασίστ της Ράπτη αυτή την φορά.
Το 3-0 πέτυχε στο 16΄ η Ράπτη με πλασέ από την μικρή περιοχή.
Στο 29΄ ήταν σειρά της Πελεκούδα να χριστεί σκόρερ, με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο 33΄ η Προοδευτική είχε ακόμη ένα δοκάρι με την Πελεκούδα.
Το 5-0 πέτυχε στο 40΄ η Παπαδημητρίου, έπειτα από ασίστ της Πελεκούδα.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε η Ράπτη, με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχες μπήκαν με κατεβασμένα φρένα, πετυχαίνοντας όμως ακόμη δύο τέρματα.
Στο 47΄ η Γρίβα από κοντά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Παπαδημητρίου με κοντινό πλασέ, πετυχαίνοντας κι εκείνη δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Διαιτησία: Ρούσσος- Μπεκερτζής (Τσόγκας – Κέφης) Πρέβεζας
Προοδ. Περάματος: Συμεωνίδη (46΄ Οικονομίδη), Σαμουηλίδου, Πελεκούδα, Υφαντή, Αρσένη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Γρίβα (48΄Ντόβα), Λισγάρα (46΄ Νικολάου), Ράπτη, Ντόκου (46΄Τσιούρη).
Αμαζόνες Θεσπρωτίας: Στέφου Γ., Μούση, Νάση, Μπέλλου, Λάμπρου, Μπεράτη, Γαστεράτου, Κόκορη, Κούκα, Στέφου Θ.
Αγγελική Σιώλου