Την περίπτωση του Βραζιλιάνου Γουάλας εξετάζουν στον ΠΑΣ

on .

GOYALAS 26 6 18

• Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ Γιάννινα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, είναι και αυτή του αριστερού άκρου της άμυνας και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν «βολιδοσκοπήσει» αρκετές περιπτώσεις παικτών.
Μία από αυτές είναι και ο Βραζιλιάνος Γουάλας Φερνάντο Περέιρα που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στη Λάρισα, ενώ στο παρελθόν φόρεσε για μια τριετία τη φανέλα της Ξάνθης.
Ο Γουάλας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΛ, όμως δεν συμφώνησε στη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η διοίκηση του Αλέξη Κούγια και αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλίας. Στο ελληνικό κοινό ο Γουάλας συστήθηκε το 2014 όταν και τον έφερε η Ξάνθη στην Ελλάδα. Με τη φανέλα της θρακιώτικης ομάδας είχε 3 γεμάτες σεζόν με 73 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ γενικά θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα αριστερά μπακ της κατηγορίας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίστηκε πέρυσι σε 22 ματς πρωταθλήματος με τη Λάρισα και 6 παιχνίδια κυπέλλου, πραγματοποιώντας αρκετά καλή χρονιά και είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολεί τον Γιάννη Πετράκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται έντονα και για τον Σάντι Κρίζμαν, τον 28χρονο Κροάτη επιθετικό της ΑΕΛ., ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον της ομάδας του Κούγια. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν αν και εφόσον ο παίκτης αποκτήσει την ελευθερία του.