Μόνιμος κάτοικος Αθηνών ο ΠΑΣ!

on .

ATROMHTOS PAS

• Μόνο για μία ημέρα κράτησαν οι πανηγυρισμοί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη επί του Άρη στο «Ζωσιμάδες» καθώς ακολουθεί η πρεμιέρα του Κυπέλλου και ο αγώνας σήμερα το βράδυ (9:30 μ.μ.) με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου.
Η ομάδα τους Ηπείρου έκανε μεστή και συμπαγή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, τον οποίο ανάγκασε στην πρώτη του ήττα και ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. 
Η επιστροφή στο 3-5-2 έφερε επιτυχίες και η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών είναι ανεβασμένη. Ακολουθεί σήμερα το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο, ο οποίος προέρχεται κι αυτός από νίκη κόντρα στη Λάρισα.
Πρόκειται για την τέταρτη έξοδο του ΠΑΣ στο λεκανοπέδιο της Αττικής μέσα σε διάστημα ενός μηνός και είναι οι ασύμμετροι παράγοντες που προέκυψαν από τις κληρώσεις του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μάλιστα επειδή ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ αποφασίστηκε η αποστολή να παραμείνει στην Αθήνα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και να προπονείται στο γήπεδο του Κορωπίου.
Η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε χτες με πρωινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και για το τελείωμα οικογενεικό διπλό. Ο Πετράκης δοκίμασε διάφορους σχηματισμούς και πρόσωπα για το βασικό σχήμα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανακοίνωσε δύο αποστολές αντί για μία καθώς η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Συνολικά στην Αθήνα ο ΠΑΣ θα έχει 25 παίκτες και θα προπονείται στο γήπεδο του Κορωπίου.
Η αποστολή για τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό είναι η εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νικολιάς, Λουκίνας, Λέο, Κούζικ. Ντόλοβατς, Μυστακίδης, Ξύδας, Αθανασιάδης, Γιάκος, Κρίζμαν και Βιδάλ.
Εκτός αποστολής και στα Γιάννινα έμειναν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Παμλίδης και Περιστερίδης, οι τερματοφύλακες Παπαϊωάννου και Βενετικίδης, αλλά και οι νεαροί Γώγος, Παπαδόπουλος και Νάουμετς.
Σχετικά με το βασικό σχήμα για το σημερινό παιχνίδι ο Πετράκης θα κάνει αρκετές αλλαγές για να ξεκουράσει τους βασικούς, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε όσους δεν παίζουν στο πρωτάθλημα. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια για να ξεκουραστεί ο Βελλίδης, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην παίξουν οι Τζημόπουλος και Μιχαήλ για να πάρουν ανάσες ενόψει Παναθηναϊκού.
Αν και παρακινδυνευμένες οι προβλέψεις για σήμερα μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Κακούμπα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Κούζικ, Γιάκος, Ντόλοβατς, Λουκίνας, Αθανασιάδης.
Διαιτητής ο Κουμπαράκης
Ο Στέφανος Κουμπαράκης από τη Θράκη ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Χρήστος Τζιότζιος από τη Θράκη και ο Βασίλης Νικολακάκης από το Ηράκλειο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μανούχος από την Αργολίδα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.
Φορμαρισμένος ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας και ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΣ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Super League και έχει 10 βαθμούς στα 4 πρώτα παιχνίδια, όντας αήττητη και έχει κατά σειρά κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, έχει δύο νίκες στην έδρα του απέναντι σε Λαμία και ΑΕΛ, ενώ έχει και μία ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι με την Ξάνθη.
Η προετοιμασία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε χτες με απογευματινή προπόνηση.
Μετά το τέλος της προπόνησης Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του σημερινού αγώνα.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Ίμερι.