Ανασύνταξη δυνάμεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 17 1 18

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Γιάννης Πετράκης και ξεκίνησε ένας κύκλος μίνι φθινοπωρινής προετοιμασίας.
Στο πρωτάθλημα υπάρχει η διακοπή λόγων των αγώνων των Εθνικών ομάδων στο Nations League και η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΣ είναι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, όταν και υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο "Ζωσιμάδες".
Με την ευκαιρία λοιπόν της διακοπής του πρωταθλήματος ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό του επιτελείο θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που έχει εμφανίσει η ομάδα. Κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και της παραγωγής φάσεων, εκεί όπου έχει εμφανιστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον ΠΑΣ να αδυνατεί να απειλήσει τις αντίπαλες εστίες, δηλαδή να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.
Το αρνητικό για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι θα λείψει ακόμα για αρκετό χρονικό διάστημα ο Λέο, αλλά στον αντίποδα αναμένεται να ανεβάσει στροφές ο Γιώργος Παμλίδης, ένας επιθετικός που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Φιλικό την Πέμπτη με Κέρκυρα
Για να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα αλλά να τσεκάρει και όσους παίκτες δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μέσα στη διακοπή.
Αυτό κλείστηκε και θα είναι με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας αύριο Πέμπτη (11/10) στις 17:00 στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες".
Οι Κερκυραίοι έχουν υποβιβαστεί φέτος στην Football League και βρίσκονται ακόμα σε αγωνιστική απραξία καθώς το δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα αρχίσει.
Ο φιλικός αγώνας θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ και η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ τα διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Με απόντες η χτεσινή προπόνηση
Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν πέντε ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους.
Αρχικά, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι αναχώρησαν για τις χώρες τους προκειμένου να ενσωματωθούν στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων.
Ο Λίλα με την Εθνική Αλβανίας δίνει σήμερα φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία, ενώ την Κυριακή παίζει με το Ισραήλ. Από την άλλη ο Τσικάρσκι θα είναι με την Εθνική Σκοπίων στα φιλικά παιχνίδις με Λιχνεστάιν και Αρμενία.
Επίσης, χτες απουσίαζε ο Ζαν Μπαπτίστ Λέο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και ο Μιχαήλ. Ο αρχηγός του ΠΑΣ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τέλος, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αποστολόπουλος που ακολουθεί αποθεραπεία μετά από ένα τράβηγμα στο γαστροκνήμιο.