Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

on .

PAS PROPONHSH 13 2 19

• Με αρκετές απουσίες και σε δύσκολες λόγω καιρού συνθήκες προετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό όλοι στον ΠΑΣ σκέφτονται ότι για να εξαργυρωθεί αυτό το τρίποντο θα πρέπει να κερδίσουν και την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.
Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν (όπως δεν έλειπαν και όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο) με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει ούτε στη χθεσινή προπόνηση στη διάθεση του τους Σιόντη (παρουσίασε οστικό οίδημα) και θα απουσιάζει για 1,5 μήνα, Παμλίδη, Αποστολόπουλο, Κρίζμαν, Ξύδα και Σεργκελασβίλι (έκανε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης). Στη χθεσινή προπόνηση (η οποία μεταφέρθηκε από τις 12:00 στις 15:00) η οποία περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής, γρήγορα παιχνίδια με πάσες και οικογενειακό δίτερμα συμμετείχε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Γιάννης Κάργας.

Κλήση σε απολογία
Σε απολογία κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τους πυρσούς που άναψαν για μια ακόμη φορά οι οπαδοί, αλλά και για το υβριστικό πανό εναντίον του προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι ποινές που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ ξεκινάνε από τσουχτερό πρόστιμο και φτάνουν μέχρι τιμωρία της έδρας κάτι που φαντάζει πια διόλου απίθανο.
Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία: Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 15-2-2019 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 20η αγωνιστική.
ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 9/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 6777/19/309500 από 11/2/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ , 15 παρ. 1 περ. β’, γ’, 2 περ. α΄, δ’ και ε’ του Π.Κ.