Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το κυριακάτικο (24/11, 3:00 μ.μ.) ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, την «μητέρα των μαχών» όπως έχει χαρακτηριστεί για την Super League 2 η συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νικολιά που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα, όπως φυσικά και στους μακροχρόνια απόντες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Καρτάλης, ο οποίος προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και θα παίξει κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία.
Ο Τρικαλινός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Ριζούπολης και μία από τις σκέψεις του είναι και η αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1 με μετατόπιση του Παμλίδη στα δεξιά και την επιστροφή του Καρτάλη από αριστερά. Οι δοκιμές του Γιαννίκη συνεχίζονται και τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί ακόμα δεδομένο. Πάντως σε ένα τέτοιο ντέρμπι το πιθανότερο είναι ότι ο 39χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους πιο έμπειρους και ετοιμοπόλεμους παίκτες του.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ενώ πιθανότατα η media day και οι δηλώσεις του Γιαννίκη ενόψει Απόλλωνα να γίνουν το Σάββατο λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.

Κάλεσμα Απόλλωνα στον κόσμο
Εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει την κυριακάτικη αναμέτρηση ως ένα μεγάλο ντέρμπι. Για τον λόγο αυτό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απηύθυνε χτες κάλεσμα στους φιλάθλους της να την βοηθήσουν στην κυριακάτικη μάχη, τονίζοντας ότι δεν περισσεύει κανείς.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του καθώς θα παραχωρηθεί στους Γιαννιώτες η θύρα 6 του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» με τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
«Άλλη μια Κυριακή που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Όλοι οι δρόμοι, για όλους. Για το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης. Γιατί στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας. Δεν περισσεύει κανένας που να θέλει το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης και μόνο.
Γιατί, όποιος δεν θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει λόγο να βρεθεί στο γήπεδο. Αντίθετα, για το καλό της ομάδας μας, ενώνουμε τις φωνές μας. Το κάλεσμα αφορά όσους φίλους του Απόλλωνα Σμύρνης επιθυμούν το καλό της ομάδας. Όλους αυτούς που θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη της ομάδας μας. Να δουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα του Απόλλωνά μας πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου.
Όλοι έχουν τη θέση τους σε αυτή τη μάχη. Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019. Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα, στις 15:00. Όλοι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2».