ΠΑΣ Πρέβεζα-Ανατολή 0-0

on .

PREBEZA ANATOLH

• «Λευκή» ισοπαλία απέσπασε η ομάδα της Ανατολής στην Πρέβεζα από τον τοπικό ΠΑΣ, ένα αποτέλεσμα που δίνει μια ακόμη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Ανέστη Ζώη.
Η Πρέβεζα έδειχνε στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, όμως ήταν η Ανατολή αυτή στην οποία ανήκε η πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα στο 11’ ο Εμβραΐζογλου έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα λόγω του αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά και πριν τελικά καταλήξει άουτ να χτυπά στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Στο 19' η Ανατολή απείλησε εκ νέου με τον Φωλίνα να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να μπαίνει στη περιοχή, για να κάνει και το σουτ από δύσκολη θέση και να δει τον Καραπιπέρη να αποκρούει.
Ένα λεπτό αργότερα η Πρέβεζα απάντησε, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη της τελική, με μια κεφαλιά του Φερεντίνου από το ύψος του πέναλτι, την οποία ομως μπλόκαρε ο Γκάρας για να διατηρήσει το 0-0.
Η Γιαννιώτικη ομάδα όσο περνούσε η ώρα, ανέβαινε όλο και περισσότερο.
Στο 26', λοιπόν, ο Εμβραΐζογλου έκανε ένα μακρινό σουτ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Καραπιπέρης. Ένα λεπτό αργότερα, έγινε μια σέντρα του Φωλίνα από δεξιά, λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ της Πρέβεζας, αλλά και ο Χριστακόπουλος δεν ήταν σε θέση να το εκμεταλλευθεί κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ προσπαθώντας να κάνει ένα σουτ.
Στο 39' η ομάδα της Πρέβεζας απείλησε κι αυτή τη σειρά της με ένα σουτ του Ντε Μοράις που έφυγε, όμως, άουτ κι έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πρέβεζας έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια με τον Ιασωνίδη, αλλά ο ρέφερι το ακύρωσε γιατί θεώρησε πως είχε προηγηθεί κάποια παράβαση.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 65'με ένα σουτ του Βασίλα από πλάγια θέση που όμως έπεσε και μπλόκαρε ο Γκάρας. Στο 70' η Πρέβεζα είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της, όταν ο Ντε Μοράις από πλάγια θέση εντός της περιοχής έκανε το σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
Η Ανατολή απείλησε στο 72' σε μια αναμπουμπούλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά κανείς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 75' έγινε μια λάθος πάσα του Καραπιπέρη, έκλεψε τη μπάλα ο Εμβραΐζογλου, πέρασε έναν αντίπαλο αμυντικό και έκανε ένα σουτ, αλλά ο πορτιέρο της Πρέβεζας έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα. Η Ανατολή ζήτησε πέναλτι στο 76’ σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Παπαδόπουλος, Μπατμάς (32' Λαζανάς Γ.), Φερεντίνος (80’ Κατσαρός), Λάκκας, Ντε Μοράις, Λαζανάς Α. (39' Σκαμνέλος).
Aνατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (90' Κολιούσης), Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (82’Δήμος), Χριστακόπουλος (89’ Γεωργιάδης), Τσουμάνης, Φωλίνας (86 ’Γρηγοριάδης).

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σούλι Παραμυθιάς-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-Α.Ε. Μεσολογγίου 2-1
Αστέρας Ιτέας-Λευκίμμη 0-2
Αναγέννηση Άρτας-Μακεδονικός Φούφα 1-0
ΠΑΣ Πρέβεζα-Ανατολή 0-0
Αχέρων Καναλακίου-Θιναλιακός 1-0
Πόντιοι Κοζάνης-Απόλλων Ευπαλίου 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αχέρων Καναλακίου 24 13-3
2.Πόντιοι Κοζάνης 23 14-3
3.Αναγέννηση Άρτας 19 20-12
4.Θιναλιακός 17 11-4
5.ΠΑΣ Πρέβεζα 14 4-4
6.Μακεδονικός Φούφα 13 7-9
7.Σούλι Παραμυθιάς 12 6-7
8.Τηλυκράτης Λευκάδας 12 7-8
9.Ανατολή 11 10-13
10.Λευκίμμη 11 5-10
11.Ναυπακτιακός Αστέρας 11 6-12
12.Α.Ε. Μεσολογγίου 10 10-9
13.Απόλλων Ευπαλίου 8 10-20
14.Αστέρας Ιτέας 6 6-15

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(1/12/2019)
Τηλυκράτης Λευκάδας - Α.Ε. Μεσολογγίου
Λευκίμμη - Σούλι Παραμυθιάς
Μακεδονικός Φούφα - Ναυπακτιακός Αστέρας
Ανατολή - Αστέρας Ιτέας
Θιναλιακός - Αναγέννηση Άρτας
Απόλλων Ευπαλίου - ΠΑΣ Πρέβεζα
Αχέρων Καναλακίου - Πόντιοι Κοζάνης