Από σήμερα τα πλάνα για το παιχνίδι με Πλατανιά

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο (01/12 7:30 μ.μ.) αγώνα με τον Πλατανιά στο «Ζωσιμάδες».
Η «λευκή» ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης άφησε απαράλλαχτη την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προπορεύεται με 14 βαθμούς κι ακολουθεί ο ΠΑΣ με 12. Κερδισμένη της αγωνιστικής η Παναχαϊκή που επικράτησε τη Δευτέρα με 1-0 του Λεβαδειακού στην Πάτρα και έπιασε τον ΠΑΣ στην 2η θέση. Αντίθετα, ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΣ, ο Πλατανιάς Χανίων προέρχεται από δύο σερί οδυνηρές εντός έδρας ήττες από Απόλλωνα και Δόξα Δράμας.
Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά, το παρήγορο ωστόσο είναι ότι δεν προστέθηκαν νέοι τραυματισμοί μετά το ντέρμπι στη Ριζούπολη. Ο Νικολιάς με θλάση και οι Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης θα είναι εκτός κόντρα στον Πλατανιά και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιαννίκη.
Στον αντίποδα, ο Σιόντης που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κόντρα στον Απόλλωνα δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Στο παιχνίδι με τους Χανιώτες αναμένεται να επιστρέψει και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά προφυλάχθηκε κόντρα στον Απόλλωνα.
Ο Αργεντινός μέσος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ, αλλά όχι κάτι σοβαρό και σήμερα αναμένεται να μπει ξανά σε κανονικό ρυθμό.

Πρεμιέρα το Σάββατο η Κ19
Μετά από σχεδόν 4 μήνες προετοιμασίας και απραξίας η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο Σάββατο.
Η Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Κ19 της κατηγορίας, στην οποία συμμετέχει κι ο ΠΑΣ. Η γιαννιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 13:30 τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο «Αριστοτέλης» της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα Κ19 θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους και τέσσερις γύρους. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσουν ημιτελικοί αγώνες χιαστί ανάμεσα στους δυο πρώτους των δύο ομίλων, απ’ όπου θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού και ο πρωταθλητής.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ