Διαθέσιμος ο Πίτου Γκαρσία για το παιχνίδι με Πλατανιά

on .

PAS PROPONHSH 27 11 19

• Με τη συμμετοχή του Πίτου Γκαρσία στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε χτες το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (01/12, 7:30 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Πλατανιά για την 7η αγωνιστική της Super League 2.
Ο 35χρονος Αργεντινός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τους σπασμούς που είχε στον υποκνημίδιο μυ και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για τον αγώνα της Κυριακής με τους Χανιώτες.
Ο Τρικαλινός τεχνικός απουσίαζε από τη χτεσινή προπόνηση καθώς βρέθηκε για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους στη Γερμανία το προηγούμενο διήμερο, ωστόσο χτες το βράδυ αναμένονταν και πάλι στα Γιάννινα. Το χτεσινό πρόγραμμα έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού του Γιαννίκη, Νίκου Μπαδήμα, ο οποίος είναι και προπονητής της Κ 19 του ΠΑΣ, αλλά και του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού.
Οι Παντελάκης και Καρτάλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τον γυμναστή της γιαννιώτικης ομάδας, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για απουσία τους από το παιχνίδι της Κυριακής και περισσότερο ήταν για προληπτικούς λόγους. Επίσης, ατομικό ακολούθησε και χτες ο νεαρός Γροσδάνης που ταλαιπωρείται από την προηγούμενη εβδομάδα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Φυσικά τα ατομικά προγράμματα αποκατάστασης ακολούθησαν και χτες οι Νικολιάς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης, οι τρεις γνωστοί τραυματίες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση στις αρχές του 2020.
Η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και ένα μίνι οικογενειακό διπλό υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Διαιτητής ο Τσακαλίδης
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά για την 7η αγωνιστική της Super League 2.
Ο ρέφερι από τη Χαλκιδική θα έχει βοηθούς τους Θανάση Μαλανδρή επίσης από την Χαλκιδική και τον Παναγιώτη Σακκά από τη Θεσσαλία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης του συνδέσμου Πιερίας, ενώ παρατηρητής διατησία θα είναι ο Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.