Με την ίδια «συνταγή» και στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 11 12 19

• Για το νησί της Κέρκυρας ταξιδεύει σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού (13/12, 5:00 μ.μ.) αγώνα με την τοπική ομάδα, αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.
Ο στόχος του ΠΑΣ είναι συγκεκριμένος και αφορά τη διατήρηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία και προκειμένου να επιτευχθεί πρέπει οι Γιαννιώτες να φύγουν νικητές αύριο από το νησί των Φαιάκων. Άλλωστε η ομάδα της Κέρκυρας βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και μέχρι τώρα έχει 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η κερκυραϊκή ομάδα έχει ήδη μια αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ εκκρεμοδικούν κι άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που έχουν οικονομικές διαφορές και υπάρχει ο κίνδυνος αφαίρεσης κι άλλων βαθμών.
Το αυριανό παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 19:30, αλλά ζητήθηκε από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα η αλλαγή ώρας, όπως και έγινε, καθώς το τελευταίο δρομολόγιο από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα είναι στις 20:45 και δεν θα προλάβαινε να επιστρέψει η αποστολή στη βάση της στα Γιάννινα, ούτε να προλάβουν το τελευταίο καράβι όσοι φίλοι του ΠΑΣ ταξιδέψουν στο νησί της Κέρκυρας. Έτσι αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή η αλλαγή της ώρας για συγκοινωνιακούς λόγους. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ sports.
Στα αγωνιστικά δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε αυτή τη φορά τους Νικολιά, Καρτάλη και Γροσδάνη, μαζί φυσικά με τους μακροχρόνια απόντες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη. Άλλωστε ο Τρικαλινός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή που δεν είναι 100% έτοιμος, με δεδομένο ότι στον ΠΑΣ γνωρίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ Κέρκυρας είναι κακή κατάσταση.
Μετά την προπόνηση της Τρίτης στο γήπεδο του Ροδοτοπίου, χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στο ΠΕΑΚΙ και προπονήθηκε εκεί. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αρκετή τακτική και ανάλυση του αυριανού αγώνα. Οι πέντε προαναφερθέντες τραυματίες συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ οι υπόλοιποι πέρα από την τακτική, έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και εξάσκηση σε στατικές φάσεις.
Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:30 στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι για την Ηγουμενίτσα και από εκεί με πλοίο της γραμμής για την Κέρκυρα.

Διαιτητής ο Τσοπουλίδης
Ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την Ξάνθη ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα.
Βοηθοί του Τσοπουλίδη θα είναι ο Αθανάσιος Καραγιάννης από τη Θράκη και ο Παναγιώτης Τερζόπουλος από τον Έβρο ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος από τη Φλώρινα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Κωστάκος από τον Πειραιά.