Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Λάρισας 4-0

on .

pas k19

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη με 4-0 και είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή εμφάνιση με τους παίκτες του Νίκου Μπαδήμα να μην έχουν σωστή ανάπτυξη και προσπαθούσαν κυρίως με γεμίσματα να απειλήσουν την εστία του Παπαθανασίου Σ.
Στο 7’ ο Μπέλλος εκτέλεσε κόρνερ ο Δημητρέλλος σε κενή εστία με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Καλή στιγμή στο 16’για τους φιλοξενούμενους με τον Κουτσούκη να εκτελεί φάουλ, ο Τσουλάνι έκανε το πλασέ η μπάλα στα χέρια του Λαδιά.
Ο Κουλούρης στο 24’έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Γώγο που την έστρωσε στον Μίνα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Σουτ του Μπούμπα στο 41’έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
Ο Μίνα στο 43’ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένας άλλος ΠΑΣ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ρίχουν στα σχοινιά τον αντίπαλο τους και κάνοντας όσα τους ζήτησε ο προπονητής τους κατάφεραν και πήραν μια εύκολη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη με 4-0 και έχουν το απόλυτο 5 στα 5.
Σουτ του Παναγιώτου στο 63’ η μπάλα λίγο άουτ.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 65’με πλασέ του Λάμα.
Ο Δημητρέλλος στο 67’ έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 59’ πλασέ του Λάμα απέκρουσε τη μπάλα ο Μέκρας κάτοχος έγινε και ο Μίνα που δεν μπόρεσε από κοντά να τη στείλει στα δίχτυα.
Ο Απόλλων Λάρισας απείλησε στο 72’ με τον Κουτσούκη να εκτελεί κόρνερ ο Παναγιώτου πήρε την κεφαλιά και η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Ο Μπούμπας στο 73’ έβγαλε τον Λάμα απέναντι από τον Μέκρα έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε τη μπάλα.
Το 2-0 έγινε στο 76’ με τον Πόγια ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (είχε μπει ως αλλαγή) την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα.
Στο 85’ ο Καζαντσίδης έκανε τη σέντρα και ο Μίνα με πλασέ έκανε το 3-0.
Το τελικό 4-0 έγινε στο 86’ όταν και πάλι ο Καζαντσίδης βρήκε τον Μίνα αυτός έκανε το σουτ απέκρουσε τη μπάλα ο Μέκρας και πάλι κάτοχος της έγινε ο Μίνα που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμός στο ζέσταμα στο γόνατο του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Βακαλόπουλου ο οποίος υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια και η μαγνητική που θα κάνει θα δείξει κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός.
Διαιτησία: Βέργου (Θεσσαλίας), Παπαλαζάρου, Ράπτης (Θεσπρωτίας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Κουλούρης (83’ Παπουτσής), Περβανάς, Ντόντης, Γώγος (77’ Ζήκος), Μπέλλος, Λάμα (83’Λάκκας), Μίνα, Δημητρέλλος (75’ Πόγιας), Μαχαίρας (46’ Καζαντσίδης).
Απόλλων Λάρισας: Παπαθανασίου Σ. (62’ λ.τρ. Μέκρας), Μπρότσης (63’ Τσολάκης), Μαχούλας (76’ Γκαντέλας), Τσούπρος (76’ Γιούγκα), Σκυφτάς, Παπαθανασίου Γ., Κουτσούκης, Παναγιώτου, Πέπα, Τσουλάνι (67’ Βλησαρούλης), Ευθυμιάδης.