Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 3-0

on .

K17

Μ ετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε μπροστά τις μηχανές στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τρία γκολ απέναντι στη Λαμία παίρνοντας τη νίκη με 3-0.

Η γιαννιώτικη ομάδα με αυτή τη νίκη παραμένει γερά μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στο Final-4. Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Στο δεύτερο μέρος η Κ17 μπήκε φουριόζα και στο 50΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Μυρόγλου έκανε τη σέντρα και ο Βλάχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Γιάννη Λώλη και στο 63΄διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Πλασκασοβίτης πέρασε την μπαλιά στον Αραβανή που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Αραβανής με σουτ έκανε το 3-0.

Ο ΠΑΣ στο 83΄ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Πλασκασοβίτη. Στο 92΄ ο Φωλιάς έκανε τρομερή διπλή απόκρουσε στα σουτ των Πλασκασοβίτη και Βάσση.

Διαιτησία: Βλάχος (Γεωργίου Χ.-Διαμαντόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος (74΄ Βάρφης), Σκαμνέλος, Ντώνος, Ναυρόζογλου, Μυρόγλου, Κόντος (80’ Βασιλείου), Αραβανής (74΄ Καλαμπόκης), Βλάχος (77΄ Κατσαούνος), Πλασκασοβίτης, Λούπας (80’ Τσες).

Λαμία: Φωλιάς, Μπαρτολίνι, Σκαρλάτος, Καθάργιος, Χατζηιωάννου, Γυφτομήτρος, Ηλιόπουλος, Κανάτσι, Τσιάκας, Καψής, Καλόγηρος.