Μπαίνει σιγά-σιγά ο Εραμούσπε, ατομικό για Παντελάκη και Λεό

on .

PAS 9 3

 Με πρωινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε μερικώς και ο Εραμούσπε, συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της έναρξης των Play Out και την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το επόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου. 

Πριν την έναρξη του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές είδαν βίντεο από αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε ανάλυση από τον Μιχάλη Γρηγορίου και το τεχνικό επιτελείο, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν αρκετά με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Γεωργιάδη.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ότι σταδιακά μπαίνει στις προπονήσεις ο Εραμούσπε. Ο Αργεντινός στόπερ ακολούθησε χτες μέρος της προπόνησης και ξεπερνάει σιγά σιγά τον τραυματισμό του στην κλείδα που τον άφησε εκτός δράσης από τον αγώνα με το Βόλο στις 18 Φεβρουαρίου και έπειτα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παντελάκης και Λεό. Ο Χανιώτης στόπερ έχει μια θλάση στον προσαγωγό και αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα στο Περιστέρι, ενώ θλάση υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης και ο Λεό και υπάρχει ερωτηματικό και για τη δική του συμμετοχή στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι, του οποίου η ενσωμάτωση στο κανονικό πρόγραμμα πήρε μια ημέρα παράταση, ωστόσο θα είναι σίγουρα διαθέσιμος ενόψει Ατρόμητου. 

Υπενθυμίζεται ότι απών από τον αγώνα στο Περιστέρι θα είναι ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας Σόρια που συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες και πρέπει υποχρεωτικά να εκτίσει την 1η αγωνιστική των Play Out, ενώ όλες οι υπόλοιπες κίτρινες κάρτες των παικτών μηδενίστηκαν.

Το Σαββατοκύριακο υπάρχουν προγραμματισμένες δύο πρωινές προπονήσεις στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ και από Δευτέρα ο ΠΑΣ θα επιστρέψει σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχουν μόνο Play Off και όχι Play Out.

Από… βδομάδα το πρόγραμμα

Ούτε χθες ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των Play Out της Super League καθώς η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα Κηφισιά – Βόλος μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Η εκδίκαση της έφεσης του Βόλου και προσωπικά του Αχιλλέα Μπέου έγινε, όμως η απόφαση δεν αναμένεται νωρίτερα από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των Play Out της Super League. 

Την υπεράσπιση του προσφεύγοντα Μπέου στην Επιτροπή Εφέσεων ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, παρά την προσωπική τους κόντρα στο παρελθόν. Ο Κούγιας ζήτησε προθεσμία έως την προσεχή Τρίτη 12 Μαρτίου για την κατάθεση υπομνήματος. Κατά συνέπεια, η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα αλλά όχι νωρίτερα από την Τρίτη, που σημαίνει η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14 και ο ορισμός των Play Out πήρε παράταση.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό, το δικαιοδοτικό όργανο της  Super League κατακύρωσε τον αγώνα Κηφισιά-Βόλος, που είχε λήξει 0-0, στην αθηναϊκή ομάδα με τέρματα 3-0, ενώ επέβαλε στον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ, συν 20.000 στην ΠΑΕ Βόλος. Έτσι, πρωτόδικα η Κηφισιά ανέβηκε στους 21 βαθμούς και ο Βόλος έπεσε στους 19.