Πέρασε σαν σίφουνας από τον Βόλο o Bίκος Falcons (45-76) τη Νίκη

on .

BIKOS BASKET

• Αγκαλιά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Βίκος Falcons Ιωαννίνων, καθώς επικράτησε με σκορ 45-76 της Νίκης στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Με οδηγό την εξαιρετική άμυνα και με προσήλωση στο πλάνο του προπονητή Κωστα Δελέγκου, ο Βίκος Ιωαννίνων έκανε περίπατο στον Βόλο και σε συνδυασμό με την ήττα των Τρικάλων Basket από τον Αίολο Αγυιάς στην Πάτρα βρίσκεται μία "ανάσα" από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 2ο όμιλο της National League 1 στην κανονική περίοδο. 

Χείλαρης με 18 πόντους, Πάτρας με 12 και Τάταρης με 10 οι διψήφιοι από τη γιαννιώτικη ομάδα με τους 10 παίκτες που βρισκόταν στην αποστολή να αγωνίζονται όλοι σκοράροντας μάλιστα άπαντες. Από τους Βολιώτες 11 είχε ο Κωστούλας και 10 ο Βλαχογιάννης. 

 Πλέον ο Vikos Φalcons με νίκη το επόμενο Σάββατο στα Γρεβενά εξασφαλίζει και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο. 

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 15-36, 29-57, 45-76

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Βασιλόπουλος-Κασούμης 

Νίκη Βόλου (Γκουγκουτούδης): Μισαηλίδης 5, Στύλας, Βρεττάς, Κωστούλας 11(1), Γυφτάκης 2, Κουτίνας 4(1), Krypci 3, Σαββίδης 2, Σούκερας 8, Μπουντούρης, Βλαχογιάννης 10

Vikos Φalcons (Δελέγκος-Κουγιουμτζίδης): Χείλαρης 18(1), Μόρας 3(1), Αναγνωστάκης 4(1), Μαυρογιάννης 9, Τσιλούλης 4, Πάτρας 12, Ivosev 2, Παπαδάκης 5(1), Σπυριδονίδης 9(1), Τάταρης 10(1)

Ο προπονητής του Βίκου Κώστας Δελέγκος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας σε όλη την διάρκεια και θεωρώ κερδίσαμε δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα και ωραίο μπάσκετ.Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θεωρώ το δικαιούμαστε πέρα για πέρα, γιαυτό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, με σοβαρότητα, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου απέναντι στα Γρεβενά εκτός έδρας».