Την πρόκριση στην Παραολυμπιάδα πήρε η Έλενα Παπασταματοπούλου

on .

WODO

• Μια ακόμη χρυσή σελίδα για τον γιαννιώτικο αθλητικό γράφτηκε την Παρασκευή στη Σόφια, καθώς η αθλήτρια του parataekwondo του Α.Σ. Ζήκος με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, έκλεισε θέση για τους Παραολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Το χρυσό μετάλλιο ήταν το καλύτερο δώρο για την γιορτή της γυναίκας για την πανέμορφη 22χρονη αθλήτρια. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 8 Μαρτίου διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες parataekwondo, ως προθάλαμος για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος στο Παρίσι. Να σημειωθεί ότι η Έλενα είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων όπου και κατοικεί με την οικογένειά της και γεννήθηκε με πρόβλημα στο δεξί της χέρι.

Παρόλα αυτά η αγάπη της για το taekwondo, την έκανε πρωταθλήτρια και ευχή όλων είναι να αναδειχτεί και παραολυμπιονίκης.

Συγχαρητήρια από Δήμο Ιωαννιτών

Την Έλενα Παπασταματοπούλου η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, συγχαίρει ο Δήμος Ιωαννιτών. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια του Παρά Taekwondo, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο European Qualification Tournament, στην Παραολυμπιακή κατηγορία Κ44 κάνοντας το όνειρο της συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πραγματικότητα. 

«Η πρόκριση ενός αθλητή σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις είναι μια μοναδική επίδοση που αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και τον αγώνα του σε έναν πολύ υψηλό στόχο.

Είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς να επικροτήσουμε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος της Έλενας, καθώς και τη στήριξη και την ενθάρρυνση που δέχθηκε από τους προπονητές και την οικογένειά της. 

Η ευχή όλων των Γιαννιωτών για καλή επιτυχία στους Παραολυμπιακούς είναι μαζί σου Έλενα. 

Ας είναι αυτή η ξεχωριστή σου εμπειρία γεμάτη με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, αποτέλεσμα αναγνώρισης για τις προσπάθειές σου», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.