Τμήματα υποδομής

on .

TMHMATA YPODOMIS

Ιδανικά ξεκίνησε ο Γ’ γύρος του πρωταθλήματος για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αρη στο «Στάθης Τσανακτσής».

Η Κ17 πήρε μια μεγάλη νίκη γοήτρου απέναντι στους Θεσσαλονικείς, μιας και δεν έχει ελπίδες για την πρόκριση στο Final Four του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Αλέξανδρος Βακαλόπουλος, που είχε 4-5 πολύ μεγάλες αποκρούσεις στο α’ ημίχρονο, κρατώντας μέσα στο ματς τους συμπαίκτες του, οι οποίοι «χτύπησαν» στο τέλος των δύο ημιχρόνων και πήραν τη νίκη.

Κυρίαρχος ήταν ο Άρης μετά το πρώτο τέταρτο στον αγωνιστικό χώρο που είχε δοκάρι στο 18’ σε σουτ του Καραμανλή. Στο 22’ ο Γεωργίου έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βακαλόπουλος και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε απάντηση σε σουτ του Καραμανλή, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και στο 28’.

Στο 30’ και πάλι ο Βακαλόπουλος κατέβασε ρολά στην κεφαλιά του Σεβαστίδη, ενώ στο 45’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Σπύρου με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ απείλησε με δεύτερο γκολ στο 81’ με τον Τζοβάρα να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Παπαστέργιο να αποκρούει τη μπάλα στην αριστερή του γωνία. Ο Άρης προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά είχε νευρικότητα στο παιχνίδι του στη τελική προσπάθεια. Στο 87’ ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα σε μαρκάρισμα που έγινε στον Καλαμπόκη, ο Ζέρβας συνέχισε τη φάση, βγήκε σε αντεπίθεση και  με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστέργιου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Γεωργίου (Διαμαντόπουλος-Χατζής)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Ζέρβας, Κάμτσης, Γκόγκας, Χαλατσής, Τούφας, Σπύρου (67’ Κοσμάς), Τζοβάρας, Καλαμπόκης (88΄Νούγιας), Σκουτελιάς (82΄Φλώρος).

Άρης: Παπαστέργιος, Γεωργίου (69΄ Δουπάτσης), Κατσαρέας (69΄ Μαυρίδης), Σιταράς, Σεβαστίδης, Πασχαλίδης (69’ Παράσχος), Βλαχονικολής, Δάσκος, Βέργας, Βεριντιάνο, Καραμανλής.

Κ15 ΠΑΣ-Μακεδονικός 2-2

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη του Μακεδονικού στη πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ράπτη παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα πάρει την καλή θέση για τα μπαράζ που θα ακολουθήσουν μετά τις 6 αγωνιστικές που θα παιχτούν με ΠΑΟΚ, Άρη και Μακεδονικό.

Στο 17’ ο Μακεδονικός προηγήθηκε με τον Χατζηευαγγέλου και στο 33’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Πουλόπουλο. Ο Μακεδονικός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Αργυρίου (57’), ενώ ο ΠΑΣ έχασε από το σημείο εκείνο και έπειτα 4-5 ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στις καθυστερήσεις όταν εκτελέστηκε κόρνερ και ο Μακρής με κεφαλιά έκανε το 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμίχος, Ντρης, Σίντος, Χρήστου, Μακρής, Πουλόπουλος, Κλήμης, Μανουσαρίδης, Παπαπέτρος, Μπάκος, Τσίτσιος.

Μακεδονικός: Κιοπελεκόπουλος, Δανίδης, Παναγιωτίδης, Καζέλη, Αϊβάζογλου, Πυξιάδης, Κουλακιώτης, Κυριακίδης, Αργυρίου, Ρεφατλάρι, Χατζηευαγγέλου.