Για την πρόκριση στον τελικό μάχονται Κατσικά-Χουλιαράδες

on .

KYPELLO EPS

• Με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου αγωνίζονται σήμερα στις 3.30 μ.μ. στην Κατσικά η Θύελλα με τους Χουλιαράδες σε αγώνα νοκ άουτ για την ημιτελική φάση.

Το αίτημα της Θύελλας να γίνει το παιχνίδι σήμερα και όχι την επόμενη Τετάρτη που θα γίνει κι ο ημιτελικός Ελεούσα- Καστρίτσα, έγινε δεκτό από την ομάδα των Χουλιαράδων και την ΕΠΣ Ηπείρου. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και αν δεν προκύψει νικητής, οι ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση.

Η Θύελλα που παλεύει για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, στοχεύει παράλληλα στην πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχή χρονιά  ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της που κατέκτησε στον περσινό τελικό απέναντι στη Θύελλα Ελεούσας. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα για να φτάσει στα ημιτελικά απέκλεισε το Σταυράκι, το Νησί και την Ανατολή.Την έκπληξη θέλει να κάνει στο συγκεκριμένο ζευγάρι του ημιτελικού η ομάδα των Χουλιαράδων και να αποκλείσει μια ομάδα Γ’ Εθνικής ώστε να βρεθεί στον τελικό. Οι Χουλιαράδες είχαν κατακτήσει το Κύπελλο το 2015, κερδίζοντας στον τελικό το Πέραμα, ωστόσο η σημερινή ομάδα δεν είναι συνέχεια εκείνης.

Οι Χουλιαράδες για να βρεθούν στα ημιτελικά απέκλεισαν την Πλατανιά, το Δροσοχώρι και την Αετορράχη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κώστας Βλάχος με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Κατερίνα Κυριαζή.