Μπήκαν στις προπονήσεις Εραμούσπε-Παντελάκης σήμερα ο Λεό θα ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς

on .

PAS FASH 12 3 24

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την πρεμιέρα των Play Out και τη σαββατιάτικη (16/03) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ευχάριστα νέα η επιστροφή των Εραμούσπε και Παντελάκη σε κανονικούς ρυθμούς, ατομικό και χτες ο Λεό. 

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης έγινε χτες το πρωί η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια μεσαία χώρου με τη μπάλα και αρκετές ασκήσεις τακτικής κυρίως πάνω στο build up του παιχνιδιού. 

Τα ευχάριστα νέα της χτεσινής προπόνησης αφορούσαν τους Εραμούσπε και Παντελάκη, οι οποίοι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και είναι διαθέσιμοι ενόψει Περιστερίου. Ο Αργεντινός στόπερ επιστρέφει μετά από αδράνεια σχεδόν ενός μηνός και τον τραυματισμό του στην κλείδα, ενώ «γερό σκαρί» αποδείχτηκε και ο Νώντας Παντελάκης καθώς ξεπέρασε τη θλάση που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας με τον Ατρόμητο. Αμφότεροι θέτουν υποψηφιότητα για τις θέσεις των στόπερ στο βασικό σχήμα, μαζί φυσικά με τους Μπακαδήμα και Σομποτσίνσκι.

Αντίθετα, ο Λεό δεν μπήκε ούτε χτες στο κανονικό πρόγραμμα και ακολούθησε ατομικό. Εκ μέρους της ομάδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Γάλλος επιθετικός θα μπει σήμερα σε φουλ ρυθμούς και θα προσφέρει μια λύση για την επίθεση στον Μιχάλη Γρηγορίου. 

Στην επίθεση θα υπάρχει η σημαντική απουσία του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός αρχηγός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα λείψει περίπου 2-3 εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Κόντε θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι από το Περιστέρι θα λείψει και ο συμπατριώτης του Κόντε, ο Σόρια, ο οποίος συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι και πρέπει υποχρεωτικά να εκτίσει στην πρεμιέρα των Play Out. 

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στο ΠΕΑΚΙ, ενώ θα γίνουν ακόμα δύο πρωινές προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Πανηπειρωτικό πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αθήνα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. 

Προς 19:30 το ματς  στο Περιστέρι

Μπορεί ούτε χτες μέχρι αργά το βράδυ να μην ανακοινώθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τη τύχη του αγώνα Κηφισιά-Βόλος και ως εκ τούτου ούτε και το αναλυτικό πρόγραμμα των Play Out, ωστόσο στις ομάδες υπάρχει μια άτυπη ενημέρωση μεταξύ των ομάδων για τα παιχνίδια της πρεμιέρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η NOVA, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ατρόμητου, ζήτησε το παιχνίδι να γίνει στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου και μάλλον προς εκείνη την ώρα προσανατολίζεται να το ορίσει και η διοργανώτρια αρχή όταν επικυρωθεί με το καλό η βαθμολογία. 

Υπενθυμίζεται ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας των Play Out o Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Βόλο, η Κηφισιά τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός θα παίξει με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.