Προκρίθηκε στον τελικό η Κατσικά, 2-1 τους Χουλιαράδες

on .

erasitexniko

• Το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου εξασφάλισε η Θύελλα Κατσικάς, η οποία επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης ομάδας των Χουλιαράδων.

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της Κυπελλούχου ομάδας της ΕΠΣ Ηπείρου θα έχει η Θύελλα Κατσικάς που απέκλεισε τους Χουλιαράδες στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ελεούσα- Καστρίτσα την ερχόμενη Τετάρτη.

Στο 4’ το σουτ του Φίλιου δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 15΄με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής από τον Κωσταμένα. Στο 19’ ο Ιωαννίδης βγήκε τετ ατ τετ με τον Ιωαννίδη που εξουδετέρωσε ο Συμεωνίδης. Η Θύελλα είχε μια φάση με τον Σκανδάλη στο 25’ και στο 30’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Στάμος έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Θύελλα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο 31’ όταν με πλασέ εντός περιοχής ο Σκανδάλης σημείωσε το 2-0.

Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά με τον Τουρμούσογλου να νικιέται στο τετ α τετ από τον Πρινέα. Στο 56΄ το σουτ του Φίλιου ήταν άστοχο και στο 58’ είχαν ένα χαμένο τετ α τετ με τον Δημάκο που εξουδετερωσε ο Συμεωνίδης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Ράπτη στο 63’ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ η Θύελλα είχε ευκαιρία με τον Τουρμούσογλου με τον Πρινέα να απομακρύνει τη μπάλα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσιαμάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτησία: Βλάχος (Γεωργίου Χ-Κυριαζή)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Συμεωνίδης, Ράπτης (62΄Ντόντης), Φίλιος, Πάκος (62΄Μουρούτης), Βασιλάκης, Πολυχρόνης (76΄Λέκκας), Σκανδάλης, Ρίζος, Παππάς (76΄Εμβραίζογλου), Κωσταμένας, Τουρμούσογλου (76΄Καμπούρης).

Χουλιαράδες (Αντώνης Δημητρίου): Πρινέας, Ζιώγας (89΄Χατζηπαρασκευαίδης), Στάμος (46΄Δημάκος), Τσιαμάκης, Ζώνιος, Παπανικολάου, Βάσσης (76΄Μπελέρης), Ιωαννίδης (46΄Γεωργόπουλος), Κουτσάφτης, Τσιγαράς (82΄Βούλγαρης), Ράπτης