Πολλές συμμετοχές του Συλλ. Δρομέων Ιωαννίνων σε Ημιμαραθώνιο στην Αθήνα και σε Τρίκαλα - Καλαμπάκα

on .

DROMEIS

Έντονη ήταν η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών, αλλά και στον 15ο Ημιμαραθώνιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα όπου οι αθλητές του πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις και στους δυο αγώνες.

Στον 12ο Ημιμαραραθώνιο Αθηνών ξεχώρισε ο Γιώργος Γκόγκος που είναι και αθλητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο ισχίο τον άφησαν μακριά από ένα νέο ατομικό ρεκόρ σημειώνοντας επίδοση 1:20:17.  Ο Σπύρος Παππάς λόγω της συμμετοχής του στο Μαραθώνιο Μιλάνου (7/4/2024) κινήθηκε σε προπονητικό πλαίσιο, σημειώνοντας επίδοση 1:23:52.

Στον 15ο Ημιμαραθώνιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα ο Αλέξανδρος Κρανάς στην πρώτη του συμμετοχή στον αγώνα σημείωσε την καλύτερη επίδοση του συλλόγου στον Ημιμαραθώνιο, τερματίζοντας σε 1:17:32. Ακολούθησαν οι Βασίλης Βαγγελής, Παύλος Ζώης, Ηλίας Νάτσιας, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Ιωάννης Παπασταύρου, Πέτρος Λώλης, Αλέξανδρος Μπάτσος, Κωνσταντίνος Λιόλιος, Χρήστος Γιωτάκης και Πάρις Κούγκουλης. Ο Σ. Δρομέων συγχαίρει τον αθλητή του ΑΓΣΙ Νέστορα Κολιό, για την χρυσή πρωτιά στο αγώνισμα των 5χλμ πετυχαίνοντας φοβερή επίδοση 14:35.

Πολλά συγχαρητήρια από τον ΣΔΙ και στον Δημήτρη Χρόνη ο οποίος άγγιξε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία του (Μ70) που κατέχει απ’ το 2003 στον Ημιμαραθώνιο Κατερίνης ο Παναγιώτης Δούσης (1:40:10), σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση 1:40:22, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία του.

Τέλος, ο ΣΔΙ συγχαίρει τα μέλη του για τις καταπληκτικές επιδόσεις που σημείωσαν και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στους αγώνες που ακολουθούν.