Ανοίγει τα χαρτιά του ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης

on .

XRISTOBASILHS PANAGIOTHS

• Άκρως σημαντική αναμένεται να είναι η αυριανή ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της γιαννιώτικης ΠΑΕ, Παναγιώτη Χριστοβασίλη, η οποία ορίστηκε για τις 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», λοιπόν. Μια σοφή λαϊκή ρήση που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν 6 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους όταν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωσή της είχε στηρίξει τότε τον Θανάση Στάικο και είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου των διοικούντων υιών Χριστοβασίλη.

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο... μύλο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Θανάσης Στάικος  αποτέλεσε παρελθόν, ήρθε ο Μιχάλης Γρηγορίου, όμως η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε...ελεύθερη πτώση. Τα σενάρια πώλησης έχουν φουντώσει και η ονοματολογία δίνει και παίρνει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάνω σε όλα αυτά και κυρίως για τις δικές τους ευθύνες θα τοποθετηθούν αύριο το μεσημέρι οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα δια στόματος Παναγιώτη Χριστοβασίλη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει μια αρχική τοποθέτηση για τα σενάρια περί πώλησης, ενώ θα προχωρήσει και σ’ έναν απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του. Στη συνέχεια θα δεχτεί ερωτήσεις από όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε τουλάχιστον δύο κύκλους για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Συνεχίζονται οι προπονήσεις 

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου. Το χτεσινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην ταχυδύναμη. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Λιάσος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση, όπως και ο Ντεμίρ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία με ειδική άδεια από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Τούρκος χαφ περιμένει τη γυναίκα του να γεννήσει μέχρι την Παρασκευή και να γίνει πατέρας. Επομένως θα λείψει σίγουρα και σήμερα και αύριο Παρασκευή από τις προπονήσεις. 

Αντίθετα, αρχίζει και μπαίνει ο Κόντε, ο οποίος ξεκίνησε τις πρώτες ασκήσεις μετά τον τραυματισμό του ώστε σιγά σιγά να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.