Φρένο στα σενάρια πώλησης του ΠΑΣ θα βάλει ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης

on .

PAS PROPONHSH 21 3 24

• Τέλος στα σενάρια περί πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να βάλει κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας Παναγιώτης Χριστοβασίλης. Με καθυστέρηση περίπου 4,5 μηνών αποφάσισε ν’ ανοίξει τα χαρτιά της η διοίκηση των υιών Χριστοβασίλη και έτσι σήμερα στο ΠΕΑΚΙ ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστοβασίλης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης για όλα τα ζητήματα της γιαννιώτικης ομάδας.

Ο πρόεδρος της ηπειρώτικης ΠΑΕ θα τοποθετηθεί και για τα σενάρια περί πώλησης, τα οποία θα διαψεύσει και σύμφωνα με πληροφορίες θα εκφράσει τη βούληση της οικογένειας να διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της γιαννιώτικης ΠΑΕ, είτε ο ΠΑΣ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, είτε υποβιβαστεί.

Κατά τα άλλα, με μεγάλο ενδιαφέρον και περίσσεια ανυπομονησία αναμένουν οι απανταχού φίλαθλοι του «Άγιαξ» της Ηπείρου τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Λιάσος

Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου. Το χτεσινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τους παίκτες να έχουν επιλογή να σκοράρουν σε τέσσερις μεγάλες εστίες. Η προπόνηση της γιαννιώτικης ομάδας διεξήχθη μέσα σε ανοιξιάτικες συνθήκες στο ΠΕΑΚΙ.

Στα ευχάριστα της χτεσινής προπόνησης η επάνοδος του Άγγελου Λιάσου, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έλαβε κι αυτός κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο Κόντε, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ατομικό έκανε και ο Ναούμης που προέρχεται από διάστρεμμα.

Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο τραυματίας Τούτου, ο Γκάρο και ο Ντεμίρ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία με ειδική άδεια από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 30 Μαρτίου, ουσιαστικά μοναδικός απών θα είναι ο Τούτου, μιας και επιστρέφει ο τιμωρημένος Κάρλες Σόρια που είχε εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας των play out με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.