Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 0-1

on .

17

Την ήττα (0-1) γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν και έναν ΠΑΣ που δεν ήταν σε καλή αγωνιστική ημέρα.

Στο πρώτο μέρος η κατοχή ανήκε στους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με τις κλασικές ευκαιρίες ωστόσο να ανήκουν στον ΠΑΣ. Μόλις στο 11΄ ο Κωτίδης έστειλε την μπάλα άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στην πρώτη φάση του αγώνα, ενώ στο 17΄ ο Παντελίδης απέκρουσε το σουτ του Μπαντή. Στο 24΄ η πρώτη ευκαιρία για το ΠΑΣ Γιάννινα με το πλασέ του Τζοβάρανα εξουδετερώνεται από τον Καπλανίδη, έπειτα από μπαλιά του Σκουτελιά.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 50΄, με το σουτ του Γκόγκα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 57΄ ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Αλεξίου να εκτελεί φάουλ και τον Τούφα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 63΄ το στρωτό σουτ του Τσιλιγγίρη, ανάγκασε τον Παντελίδη να απομακρύνει πέφτοντας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα με τους Κοσμά και Καμτσή να μην βρίσκουν στόχο στο 70΄ και 75΄ αντίστοιχα. Και όσο ο ΠΑΣ πίεζε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 81΄ να ανοίξουν το σκορ και να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Καλαμπόκη να πλασάρει για το 0-1.

Διαιτησία: Γεωργίου (Χατζής-Κατσουλίδου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Λώλης): Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Καμτσής, Γκόγκας, Χαλατσής (85΄ Νικολάου), Τούφας, Κοσμάς (72΄ Νούγιας), Τζοβάρας (85΄ Ζακόπουλος), Αλεξίου (72΄ Καλαμπόκης), Σκουτελιάς (76΄ Φλώρος).

Πανσερραϊκός (Αναστάσιος Δέντσας): Καπλανίδης, Μπλατσιώτης, Βασιλάκος, Παπαδόπουλος, Πούγκας (85΄ Ανδρεάδης), Γουρίδης (86΄ Καμηλάλης), Τσιλιγγίρης (76΄ Μπόλας), Σέρα, Κωτίδης (76΄ Γιαννούλης), Μπαντής (59΄ Καπλανίδης), Καλαμπόκης.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Κ15 ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ 3-1

Εξ’ αναβολής παιχνίδι έδωσε στη Θεσσαλονίκη η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ με 3-1.

Στο 35′ ο Χαλδέζος άνοιξε το σκορ, από την ασίστ του Σέφα για τον ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ να είναι αρκετά ανταγωνιστικός.

Στο 68′ ο Ματέρα έκανε το 2-0, απ’ την πάσα του Χατσίδη και τέλος ο Χαλδέζος και πάλι, στο 73′, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Παπαδόπουλου έκανε τρία τα γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΣ μείωσαν στο 80′ σε 3-1, από στατική φάση. Ο Σίντος εκτέλεσε κόρνερ, ο Πίνας έπιασε αρχικά κεφαλιά, η μπάλα έφτασε ξανά σ’ αυτόν από τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1. 

Ο ΠΑΟΚ είχε χαμένο πέναλτι με τον Χαλδέζο, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Μπουκλά και Χαλδέζο.

Η ήττα αυτή δεν στοίχισε πολύ στον ΠΑΣ, μιας και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με +3 από τον Μακεδονικό και +6 από τον Άρη.

ΠΑΟΚ: Μανασίδης, Τελίδης (60′ Τοπαλίδης), Δημητρακόπουλος, Σνάουτσνερ (60′ Παπαδόπουλος), Καλπάκης, Γκέρσος, Μηντής (50′ Ματέρα), Μίσχος (60′ Χατσίδης), Μπουκλάς, Σέφα (50′ Λαζαρίδης), Χαλδέζος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μαλλιούρας, Μακρής, Σίντος, Χρήστου, Ντούμας, Πουλόπουλος, Κλήμης, Μανουσαρίδης, Παπαπέτρος, Μπάκος, Τσίτσιος. 

Έπαιξαν και οι: Πίνας, Κόρος, Ιωαννίδης, Ξέρας, Τσιάστας.