Σε αλλαγές προσανατολίζεται ο Γρηγορίου ενόψει ΟΦΗ

on .

PAS PROPONHSH 4 4 24

Στην τελική ευθεία μπήκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης (06/04, 20:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου για την 3η αγωνιστική των Play Out της Super League. Ετοιμάζει αλλαγές ο Γρηγορίου, απρόοπτο με Μπάλαν στη χθεσινή προπόνηση.

Με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Όσο υπάρχουν ελπίδες για την παραμονή, η ομάδα της Ηπείρου είναι υποχρεωμένη να κυνηγάει τις όσες πιθανότητες της απομένουν για να σώσει την κατηγορία. 

Με 19 μόλις βαθμούς μετά από 28 αγώνες και μόλις 3 νίκες δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή. Άλλωστε αυτό το σύνθημα έδωσε και ο αρχηγός Πέδρο Κόντε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την ίδια νοοτροπία προσπάθησε να περάσει και ο Μιχάλης Γρηγορίου στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στη χτεσινή προπόνηση έγινε για ακόμα μια φορά ανάλυση μέσω βίντεο για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ βγήκαν στο γήπεδο και εξασκήθηκαν στην τακτική και στις στατικές φάσεις. Το απρόοπτο του χτεσινού προγράμματος αφορούσε τον Κλαούντιο Μπάλαν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε. Η συμμετοχή του Ρουμάνο στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη και το ιατρικό επιτελείο θα κρίνει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Γρηγορίου προσανατολίζεται σε αλλαγές προσώπων και ίσως και σχηματισμού στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο 50χρονος τεχνικός είναι απογοητευμένος από την εικόνα και την νοοτροπία κάποιων εκ των λεγόμενων βασικών και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από τον πάγκο όπως πχ ο Ροζάλες και ο Σομποτσίνσκι.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη σήμερα το πρωί στις 12:30 και στη συνέχεια o Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει το μεσημέρι οδικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς για την Κρήτη. 

Διαιτητής ο Πουλικίδης

Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. O ρέφερι από τη Δράμα έχει σφυρίξει στο παρελθόν μόλις μία φορά σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου τον Νοέμβριο του 2019 για τη Super League 2, στην οποία ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-0.

Βοηθοί του Πουλικίδη θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδίας και ο Δημήτριος Βεργέτης από την Αργολίδα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) με AVAR τον Δημήτριο Σαμοΐλη (Αθηνών). Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).