Τμήματα υποδομής

on .

k19 pas

Κ19 Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με μια σπουδαία εκτός εδρας νίκη για την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με σκορ 0-2 της Κηφισιάς.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη να σκοράρει, είχε την υπεροχή και έφτασε δίκαια στη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λεωνίδας Μίνα που σημείωσε δυο γκολ και είχε ένα δοκάρι.

Στο 3’ ήταν άστοχο το σουτ του Καλέμι και στο 4’ σε σουτ του Ζιώνου έδιωξε ο Βρακάς. Στο 21΄ο Μίνα έκανε το σουτ και ο Ρόμπερτς απέκρουσε, ενώ είχε απάντηση και σε σουτ του Βλέτσα.

Στο 56’ ο Κύρκος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, έδωσε την ασίστ στον Μίνα και αυτός σε κενή εστία άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 62’ ο Ρόμπερτς είχε απάντηση σε σουτ του Βλέτσα και στο 65΄ ο Μίνα με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 84΄ μετά από σέντρα του Κατσαούνου, ο Μίνα με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 90΄ σε σουτ του Λούπα έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε την μπάλα ο Ρόμπερτς.

Κηφισιά: Ρόμπερτς, Παπαδόπουλος, Λουκάς, Γιαματζίδης, Αραπίτσας, Δρόσος, Τόποβιτς, Πόθας, Ζαχαριάδης, Ζώνιος, Φλώκος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Ντώνος, Κάμτσης, Κόντος (76΄Κατσαούνος), Βλέτσας (88΄Βλάχος), Καλέμι (65΄Ζωγράφος), Μίνα, Κύρκος (88΄Μαλάι), Ρίζος.

Κ17 Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Μ ια εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορά σε ένα ζεστό μεσημέρι για την ΑΕΛ Κ17 που νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στο προπονητήριο των Δένδρων. Οι βυσσινί είχαν την κυριαρχία και αρκετές φάσεις εκτός των γκολ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με όμορφο θέαμα και χατ-τρικ του Κουτζαηλία.

Η ΑΕΛ είχε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 5′ 1-0 με εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου και κεφαλιά στην απέναντι γωνία που έκανε ο Κουτζαηλίας. 

Ο ΠΑΣ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Σκουτελιά μετά το 1-0 Στην πιο σημαντική ευκαιρία που είχε η ομάδα του Γιάννη Λώλη να ξαναμπεί στο ματς. Στο 18’ ο Γραββάνης με διαγωνιο σουτ έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 30′ με ενέργεια του Ρίζου που πέρασε αντιπάλους με σλάλομ και πάσαρε στον Κουτζαηλία που ευστόχησε με πλασέ. Το 4-0 έγινε στο 38′ και πάλι με τον Κουτζαηλία αφού έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια.

Ο ΠΑΣ είχε δυο-τρεις καλές φάσεις μετά το 4-0 να μειώσει στο σκορ, χωρίς να τα καταφέρει. Η Λάρισα είχε κι ένα δοκάρι με τον Όντο.

ΑΕΛ: Σπανός, Αρσένης (45′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Δεμίρης, Βαρσάμης (45′ Μπασδέκης), Κουτζαηλίας (55′ Καλαθάς), Ρίζος (55′ Τσακνάκης), Γραββάνης, Δημηνίκος (45′ Μπιώτης), Όντος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Γκόγκας, Αναγνωστόπουλος, Ζιακόπουλος (71’ Νούγιας), Τούφας, Σκουτελιάς (55’ Νικολάου), Φλώρος (55’ Κούτρας), Τζοβάρας, Κοσμάς (55’ Ζέρβας).

Κ15 ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Την ήττα από τον Άρη με 2-0 γνώρισε χτες η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα σε καθοριστικό ματς για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία θα φέρει ευνοϊκότερη διασταύρωση για τα μπαράζ εισόδου στο final-4. 

Ο ΠΑΣ είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τον Άρη και τον Μακεδονικό με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, όμως το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη αποκτάει χαρακτήρα «τελικού» και στο φινάλε υπάρχει το πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.

Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός στο α’ ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 17’ με γκολ που σημείωσε ο Γατσώρης. Στην επανάληψη ο Καραμίχος απέκρουσε πέναλτι κρατώντας τους Ηπειρώτες στο παιχνίδι αλλά ο Κλήμης δύο φορές και ο Πουλόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έχασαν καλές ευκαιρίες για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν το ματς. 

Τελικά σε μία αντεπίθεση στο 65’ οι «κίτρινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κυριαζή και έφτασαν στη νίκη με 2-0.

Άρης: Σαββουλίδης, Bοριαζίδης, Παπαδόπουλος O., Eυστρατίου, Παπαδόπουλος M., Aμπελάς, Kυριαζής, Σιούτας, Tοζίδης, Xατζηχαριστός, Γατσώρης.

ΠAΣ Γιάννινα: Kαραμίχος, Mακρής, Σίντος, Xρήστου(40′ Tσίτσιος), Nτούμας, Πουλόπουλος (70’ Tσιάστας), Kλήμης, Mανουσαρίδης, Iωαννίδης (40’ Kόρος), Mπάκος (55’ Mαυρίδης), Πίνας (70’ Eυαγγέλου).