Θύελλα Κατσικάς - Εορδαϊκός 0-0

on .

KATSIKA

• Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Θύελλας Κατσικάς με τον Εορδαϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και την ομάδα της Κατσικάς να μην παίρνει σε ακόμη ένα παιχνίδι αυτό που δικαιούνταν, μιας και η γιαννιώτικη ομάδα ήταν εκείνη που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι.

Ο στόχος της παραμονής είναι ακόμη απτός, μιας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής ήρθαν αρκετά βολικά για την Θύελλα, χωρίς όμως εκείνη να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους, έχοντας μόλις στο 4΄ ευκαιρία, όταν εκτέλεσε φάουλ ο Κωσταμένας, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ.

Η επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει και στο 11΄ ο Τουρμούσογλου από αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Καλή στιγμή για τη Θύελλα και στο 17', όταν ο Πότσης πάσαρε στον Τουρμούσογλου, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ.

Στο 19' ο Παππάς έδωσε στον Πετρίδη, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωσταμένα στο 28' ο Πετρίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Όμπαντιτς, αλλά ο διαιτητής Φίτσας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο…μονόλογος της Θύελλας συνεχίστηκε και στο 33'  όταν ο Παππάς έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Σκανδάλης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

 Στο 36' ο Τουρμούσογλου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Κωσταμένας στο 39' σούταρε εντός περιοχής όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ. Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στην επανάληψη, με την Κατσικά να έχει τον πάνω χέρι και τις ευκαιρίες, στο 49΄ εκτέλεση φάουλ του Κωσταμένα, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55΄ ο Βασιλάκης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζησάββα, ο οποίος απέκρουσε πέφτοντας.

Σε σουτ του Παπαδόπουλου για τον Εορδαϊκό η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 63΄ ο Πετρίδης από μπαλιά του Παππά δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα, χάνοντας ακόμη μια ευκαιρία για την Κατσικά. Στο 78΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκανδάλη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η πίεση της Θύελλας, δεν είχε σταματημό με τους Βασιλάκη και Σκανδάλη να μην μπορούν να βρουν στόχο και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Παππάς βρέθηκε απέναντι από τον Χατζησάββα με την μπάλα να καταλήγει ξανά άουτ. Η Θύελλα δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε τέρματα και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σύρραξη των ομάδων για αρκετή ώρα, ενώ στο γήπεδο έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις (που θα έπρεπε να είναι από την αρχή του αγώνα εκεί) και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Διαιτησία: Φίτσας (Γραμμένος-Ζιώγας)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (86΄ Φίλιος), Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Κωσταμένας (60΄ Μπλέτσας Μ.), Τουρμούσογλου, Εμβραΐζογλου (60΄ Γούλας), Παππάς Ε.

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Κουνάβας, Όμπτατιτς, Κοντογουλίδης (46΄ Παπαδόπουλος), Παπαζήσης (86΄ Ιλιέβσκι), Νίκολλι (93΄Τσαγκαλίδης) ,Αιχμαλωτίδης, Μπαλίτσας, Πούλιος, Παπάς, Παπανικόπουλος.