Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες για Πωγωνάτο και Πράμαντα

on .

eras

• Στα χτεσινά παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής στη Β’ Ερασιτεχνική, ο Πωγωνάτος και τα Πράμαντα πέτυχαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες επί της Κρανούλας και της Δαφνούλας αντίστοιχα στην προσπάθεια που κάνουν για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Οι πρωτοπόροι Αμπελόκηποι είχαν εύκολο έργο επί των Τίγρεων (4-0) και η δεύτερη ΑΕ Γιάννενα επί της Αετορράχης (5-0). Στην προνομιούχο 3η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Ζωοδόχος που κέρδισε με 3-1 το Ανήλιο, ενώ επέστρεψε στις νίκες η Κοσμηρά που κέρδισε με 8-1 την Αγία Μαρίνα και είναι τρεις βαθμούς κάτω από τη Ζωοδόχο.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στην Πλατανιά όπου τα Πράμαντα πήραν το διπλό (2-3) με ανατροπή στο σκορ, ανέβηκαν στους 44 βαθμούς και άφησαν εκτός στόχου τη Δαφνούλα. Πέμπτος ο Πωγωνάτος με 48 βαθμούς που επικράτησε με 0-1 της Κρανούλας και παρέμεινε στο κόλπο της διεκδίκησης της τρίτης θέσης με τους «οράνιε» να μένουν αρκετά πίσω. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αμπελόκηποι-Τίγρεις 4-0, ΑΕ Γιάννενα-Αετορράχη 5-0, Δαφνούλα- Πράμαντα 2-3, Ηλιόκαλη-Κάστρο 1-4, Ασβεστοχώρι-Πετσάλι 4-0, Κληματιά-Ροδοτόπι 8-0, Κρανούλα-Πωγωνάτος 0-1, Ζωοδόχος-Ανήλιο 3-1, Κοσμηρά-Αγία Μαρίνα 8-1, Αμφιθέα-Μουσιωτίτσα 2-0.