Ντέρμπι κορυφής και παραμονής στην Α’ κατηγορία

on .

ANATOLH

• Προτελευταία αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α’ Ερασιτεχνική με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ντέρμπι κορυφής στην Ελεούσα αλλά και σε εκείνο για την παραμονή που θα γίνει στο Δροσοχώρι.

Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Ελεούσα υποδέχεται στο «Θ. Λώλης» την Ανατολή και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, μιας και βρίσκεται στο +4 από την Ανατολή και Καστρίτσα. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι και εφόσον η Καστρίτσα κερδίσει στο Μέτσοβο το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπως και αν κερδίσει η Ανατολή θα παραμείνει και εκείνη στο κόλπο, περιμένοντας την Ελεούσα να στραβοπατήσει τη τελευταία αγωνιστική στην Κόνιτσα. Στη μάχη της παραμονής, το Δροσοχώρι και οι Λογγάδες που ισοβαθμούν στους 24 βαθμούς διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό τη νίκη που θα τους κρατήσει μέχρι τέλους στο κόλπο της παραμονής, ενώ όποια ομάδα χάσει υποβιβάζεται. Στους 26 β. είναι το Πέραμα που θέλει το διπλό στο Σταυράκι.

Το πρόγραμμα

Α’ κατηγορία: Σήμερα, 5 μ.μ. Σταυράκι-Πέραμα: Γεωργίου (Πάνος-Παπαδημητρίου), Μέτσοβο-Καστρίτσα: Λιόντος (Κολιός-Κυριαζή), Χουλιαράδες-Νησί: Δαδάνης (Πασιάς-Ραβάνογλου), Δροσοχώρι-Λογγάδες: Χατζηπαναγιώτου (Ευαγγέλου-Σίσκας), Κουτσελιό-Νεοχωρόπουλο: Τασιούλας (Γεωργίου Δ.-Δόσης), Ελεούσα-Ανατολή: Νέος (Τσάντας-Διαμάντης), Κόνιτσα-Νεοκαισάρεια: Σιαμέτης (Αλεξίου-Τζίμα).Αύριο, 5.30 μ.μ. Κεφαλόβρυσο-Βουνοπλαγιά: Σίσκας (Μπαντής-Βλαχοπούλου).

Β’ κατηγορία: Σήμερα, 5 μ.μ. Κάστρο-Κρανούλα: Μπουμπουγιάννης (Μπαντής-Βλαχοπούλου), 6.30 μ.μ. Τίγρεις-Δαφνούλα: Κολιοφούκας (Μίχας-Τσάγκας). Αύριο, 5.30 μ.μ. Ανήλιο-Ηλιόκαλη: Ζαμπαλάς (Γεωργίου Χ.-Τσάγκας), Αγία Μαρίνα-ΑΕ Γιάννενα: Μπαδήμας (Γεωργίου Δ.-Μάντζιου), Ροδοτόπι-Ζωοδόχος: Κολιοφούκας (Νίκου-Στύλου-Καραΐσκου), Κληματιά-Κοσμηρά: Κατσικογιάννης (Χριστοφορίδης-Κατσουλίδου), Αετορράχη-Αμπελόκηποι: Τζόβας (Κοσίνας-Πασιάς), Πωγωνάτος-Ασβεστοχώρι: Σιαμέτης (Αρβανίτης-Γατσόμαλος), Πράμαντα-Αμφιθέα: Δαδάνης (Δόσης-Ηλία), Μουσιωτίτσα-Πετσάλι: Νέος (Κάσσος-Τασιούλα).

Γ’ κατηγορία: Σήμερα, 5 μ.μ. Περίβλεπτος-Απειρωτάν: Ζιάκας (Τζίμα-Γεωργακοπούλου), Αβγό-Συρράκο: Χριστοφορίδης (Μπαδήμας-Σιώμος-Γκιζάς). Αύριο, 11.15 π.μ. Βοτονόσι-Απείθαρχος: Τζίμα (Κατσουλίδου-Τσίτος), 12 μ. Ζίτσα-Ελληνικό: Σιώμος-Γκιζάς (Τασιούλα-Μίχας), 1 μ.μ. ΠΑΣ Αμπελόκηποι-Περιστέρι: Παπαδημητρίου (Αρβανίτης-Γατσόμαλος), 4 μ.μ. Μάρμαρα-Ραφταναίοι: Ραβάνογλου (Σιόντης- Αλεξίου), 6.30 μ.μ. Βελισσάριο-Πλατανιά: Τασιούλας (Κυριαζή-Σιόντης).