Μοίρασε… συγχαρητήρια σε Κατσικά και μπασκετικό ΠΑΣ ο Δήμος Ιωαννιτών

on .

PAS GYNAIKES BASKET

• Τη Θύελλα Κατσικάς για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα που τερμάτισε πέμπτη στην Α1, συνεχάρη με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιωαννιτών.

Όπως τονίζεται, η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου για την Θ. Κατσικά είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβληθεί από κάθε μέλος της ομάδας, ενώ έκανε μνεία στο γεγονός ότι ο φετινός τελικός έστειλε μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών.

Όσο για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα που κατέκτησε την 5η θέση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, έχει βάσιμες ελπίδες να εκπροσωπήσει το γιαννιώτικο μπάσκετ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 «Ο Δήμος Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του, είναι διαχρονικά αρωγός στις προσπάθειες των ομάδων μας σε όλα τα αθλήματα και δεσμεύεται ότι θα συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας στα Γιάννενα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Περιφέρεια

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Αθλητισμού Χ. Λαζάνης και τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, συγχαίρουν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών που υπό προϋποθέσεις θα της δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.