Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με Κηφισιά

on .

PAS PROPONHSH 24 4 24

• Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν, πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (27/04, 20:00) με αντίπαλο την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League. 

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν χτες στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής. Οι Γιαννιώτες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό και τις νίκες Παναιτωλικού και Κηφισιάς. Με 19 μόλις βαθμούς και μόλις 3 νίκες σε 31 παιχνίδια η σεζόν που ολοκληρώνεται θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα ως μία από τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Στα δυο παιχνίδια που απομένουν ο ΠΑΣ οφείλει να παίξει για τον κόσμο και την ιστορία του με σκοπό να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Το άγχος θα είναι στην πλευρά της Κηφισιάς, η οποία μπορεί να νίκησε στο Περιστέρι, ωστόσο η ταυτόχρονη νίκη του Παναιτωλικού στην Τρίπολη κράτηση την ομάδα των βορείων προαστίων στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς. Τόσο η Κηφισιά όσο και ο Βόλος που είναι οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι του ΠΑΣ «καίγονται» για βαθμούς για την παραμονή, ωστόσο η γιαννιώτικη ομάδα θα παίξει για την ιστορία της.

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση πάνω στα τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια με έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παντελάκης και Λεό. Ο Χανιώτης στόπερ χτύπησε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και αντικαταστάθηκε από τον Μπακαδήμα, το ίδιο και ο Γάλλος επιθετικός, ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και πιθανότατα σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό 

Παρελθόν ήδη ο Ντεμίρ

Μετά την αποχώρηση και την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου, τον δρόμο της φυγής ακολουθούν και ορισμένοι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ο Μέτε Ντεμίρ που αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας και μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έληξε πρόωρα ο δανεισμός του από την τουρκική Εγιούπσπορ, ομάδα Β’ Τουρκίας. Ο Ντεμίρ αποχωρεί από τον ΠΑΣ μετά από 9 μόλις ολιγόλεπτες συμμετοχές και χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα. Μία πλήρως αποτυχημένη μεταγραφή του Ιανουαρίου για την ομάδα της Ηπείρου που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

 Τέλος και ο δανεισμός Τσαούση

Μετά τον Ντεμίρ ένας ακόμα δανεισμός φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος της σεζόν και θα είναι του Μάριου Τσαούση από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών και έχει μείνει εκτός των τελευταίων αγώνων. Μετά από συνεννόηση του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, χτες έγινε γνωστό ότι ο παίκτης θα μεταβεί στην Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή επέμβαση στους κοιλιακούς. Συγκεκριμένα, στον νεαρό παίκτη θα τοποθετηθεί πλέγμα και ως εκ τούτου η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα και για αυτόν. Έτσι, ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ θα λήξει πρόωρα και από τη Γερμανία θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Τσαούσης αποχωρεί από τον ΠΑΣ έχοντας συμπληρώσει 23 συμμετοχές και έχοντας πετύχει 1 γκολ (σ.σ. στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Πανσερραϊκό) και έχοντας μοιράσει 3 ασίστ.