Στασιμότητα στα διοικητικά και αγωνιστικά θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

XRISTOBASILHS PANAGIOTHS

• Σιγήν ιχθύος επικρατεί στα διοικητικά νέα του ΠΑΣ Γιάννινα και όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνουν τα αδέρφια Χριστοβασίλη στη διοίκηση της ομάδας καθώς δεν έχει εμφανιστεί κανένας υποψήφιος αγοραστής και ούτε φαίνεται στον ορίζονται… ελπίδα αλλαγής στα διοικητικά.

Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΣ Γιάννινα, από προπονητή και τεχνικό επιτελείο, μέχρι ποιοι παίκτες θα παραμείνουν, ποιοι από αυτούς που έχουν συμβόλαιο θα πουληθούν και πολλά ακόμα. Ωστόσο, το κεφαλαιώδες ζήτημα που απασχολεί όλους τους Γιαννιώτες φιλάθλους είναι αν θα υπάρξει ή όχι διοικητική αλλαγή. Κοινή παραδοχή όλων, εντός κι εκτός ομάδας, είναι ότι η διοίκηση Χριστοβασίλη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να υπάρξει νέα σελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις βγει ο μήνας Μάιος και δεν υπάρξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας, οι αδερφοί Χριστοβασίλη προτίθενται να προχωρήσουν σε εκ νέου κοινή δήλωση προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για τη νέα σεζόν και πώς θα πορευθεί η ομάδα.

Εφιαλτικό σενάριο για Γ’ Εθνική

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες φούντωσε μια φημολογία που θέλει τα αδέρφια Χριστοβασίλη να φέρονται αποφασισμένα να ρίξουν την ομάδα στην Γ Εθνική προκειμένου να γλιτώσουν μέρος των χρεών που έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο χρόνο.

Καταρχήν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Μπορεί να υπήρξε σαν σκέψη ή απειλή από κάποιο από τα μέλη της διοίκησης, ωστόσο απορρίφθηκε άμεσα και ενδεχομένως να διαψευστεί και επίσημα. 

Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στην Γ’ Εθνική θα σήμαινε την μετατροπή της ΠΑΕ σε ερασιτεχνικό σωματείο, ωστόσο πλέον οι νόμοι έχουν αυστηροποιηθεί και το 50% των χρεών θα έμενε στα ΑΦΜ των διοικούντων, ενώ το υπόλοιπο 50% θα βάρυνε όποιον αναλάμβανε την ομάδα όταν θα ξαναγίνονταν επαγγελματική ανώνυμη εταιρεία. 

Παρόλα αυτά, το ενδεχόμενο αυτό έχει αποκλειστεί και η ομάδα θα βαδίσει με σφιχτά οικονομικά δεδομένα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Άλλωστε, θα ήταν ακόμα μια… κυβίστηση του Παναγιώτη Χριστοβασίλη, ο οποίος στην περίφημη συνέντευξη Τύπου είχε διαβεβαιώσει ότι η ομάδα θα έκανε πρωταθλητισμό στην Super League 2, όπως και τις προηγούμενες φορές με τον πατέρα του.

 Αύριο η επικύρωση της βαθμολογίας

Μέχρι αύριο Πέμπτη θα είναι και τυπικά μέλος της Super League o ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα γίνει το Δ.Σ. της λίγκας και θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κηφισιά θα διαγραφούν από μέλη της λίγκας, ενώ θα γίνει πλήρης επικύρωση της βαθμολογίας καθώς δεν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις. Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται και η ανακοίνωση έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος της Super League.