Σε «Ανδρέας Φιλιππούσης» θα μετονομαστεί το γήπεδο Ελληνικού

on .

FILIPOYSHS

• Τη μνήμη του δημοσιογράφου Ανδρέα Φιλιππούση θα τιμήσουν την Κυριακή, 2 Ιουνίου ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και η Αναγέννηση Ελληνικού, καθώς θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου Ελληνικού σε «Ανδρέας Φιλιππούσης» και θα γίνει τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Η πρόταση να δοθεί το όνομα του δημοσιογράφου Ανδρέα Φιλιππούση στο γήπεδο του Ελληνικού έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο των Βορείων Τζουμέρκων και έτσι η τελετή ονοματοδοσίας θα γίνει την Κυριακή στις 17.00.

 Με την ευκαιρία της τελετής, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά στη μνήμη του με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Ελληνικού, της Θύελλας Κατσικάς, του Σταυρακίου και των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ανδρέας ήταν ένας από τους μάχιμους δημοσιογράφους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μέλος του ΠΣΑΤ και ιδιοκτήτης του Ioannina Arena. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών στις 4 Δεκεμβρίου 2022 και η απώλειά του γέμισε με θλίψη την οικογένειά του, όλους όσους τον γνώρισαν και τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο Ανδρέας ήταν από τους ανθρώπους που επαναδραστηριοποίησαν την Αναγέννηση Ελληνικού πριν έντεκα χρόνια, χωριό καταγωγής της μητέρας του.