Αλλαγές προσώπων και θέσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, το φετινό καλοκαίρι θα έχει και πολλές αλλαγές προσώπων στο εσωτερικό της ομάδας, ανεξαρτήτως αν θα μείνουν ή όχι στη διοίκηση τα αδέρφια Χριστοβασίλη.

Καταρχάς, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Νιαρχάκου που επέστρεψε στον Άρη, θα καταργηθεί η θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης, όπως άλλωστε κύλησε και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα την ομάδα θα οργανώσει άνθρωπος που θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το όνομα που έχει γραφτεί είναι του Κώστα Παλαιολόγου, μάνατζερ ποδοσφαιριστών που έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αρκετούς παίκτες. Ο Παλαιολόγος διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Χριστοβασίλη και έχει προταθεί για να αναλάβει πόστο στη γιαννιώτικη ομάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο. Η οικογένεια Χριστοβασίλη εξετάζει και άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. 

Εκτός όμως από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν αποκλείεται να έρθει άλλος γενικός αρχηγός, ενώ ίσως υπάρξουν και αλλαγές στα γραφεία της ομάδας. 

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στο κομμάτι των ακαδημιών, εκεί όπου τα πράγματα δεν λειτούργησαν καλά πέρυσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδέρφια Χριστοβασίλη, μόλις οριστικοποιηθεί ότι θα παραμείνουν στην ομάδα, θα φτιάξουν ένα σχέδιο που θα αφορά και τη λειτουργία των ακαδημιών. 

«Έπεσε» η Καρδίτσα

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των play out στην Super League 2, οριστικοποιήθηκε και το ποιες 20 ομάδες θα δώσουν το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα. 

Ο Καμπανιακός λοιπόν είναι η 20η ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή, σε αντίθεση με την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχασε 2-4 από τον ΠΑΟΚ Β’ και «αποχαιρέτισε» το δεύτερο τη τάξει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. 

Οι 20 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Λάρισα, Καβάλα, Μακεδονικός, ΠΑΟΚ Β΄, Eθνικός Νέου Κεραμιδίου, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, Καμπανιακός, Πανιώνιος, Κηφισιά, Χανιά, Καλαμάτα, ΑΕΚ Β’, Ιωνικός, Διαγόρας, Παναργειακός, Αιγάλεω και Ηλιούπολη.