«Οδυσσεβάχ» τον Ιούλιο στο υπ. Θέατρο Ε.Η.Μ.

on .

Untitled 1

• Ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα για παιδιά και όχι μόνο, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία, ο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, θα παρουσιαστεί από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρο, την Πέμπτη, 11 Ιουλίου και ώρα 21.00, στο υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ..
Πρόκειται για μία ιδανική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών που ονειρεύονται και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα.

Οι συντελεστές
Κείμενο: Ξένια Καλογεροπούλου. Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος. Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος. Χορογραφίες / κινησιολογία: Ηλίας Μπαγεώργος. Σκηνικά: Σπύρος Στάης. Κοστούμια: Σπύρος Στάης - Νάγια Ζαχαράτου. Βοηθός ενδυματολόγου: Μαργαρίτα Μώρου. Κατασκευή ειδικών κουστουμιών: Φωτεινή Κοσμάτου. Μουσική διδασκαλία: Πρόδρομος Μακρίδης. Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης. Σχεδιασμός Φωτισμών: Απόστολος Τσιτσώνης. Γραφιστική επιμέλεια: Ντίνα Ζαφειρίου. Παίζουν: Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Χρηστίδης, Φλάβιους Νεάγκου, Ήρα Δαμίγου, Ευθύμης Τζώρας και ο Φώτης Σπύρος.