Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο Κηποθέατρο Πρέβεζας

on .

khpotheatro

• Πετρολούκας Χαλκιάς, Αρετή Κετιμέ και Κώστας Μήτσης θα συναντηθούν για μία μοναδική μουσική παράσταση στο Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος», την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ.
Με διαφορετικές αφετηρίες και ξεχωριστά σημεία γραφής οι τρεις καλλιτέχνες συνδέουν το παρελθόν, το σήμερα και το αύριο με τις «ανάσες» τους. Πλέκουν στίχους όμορφους, τραγουδούν με λόγια ελληνικά, παίζουν μελωδικές ενορχηστρώσεις και μοιράζουν μυρωδιές, ευωδιές γλυκές από κάθε γωνιά της χώρας μας.
Ο βαρώνος του κλαρίνου Πέτρος Λούκας Χαλκιάς υπόσχεται να παρασύρει τους θεατές σε μοναδικές μουσικές περιπλανήσεις με συνταξιδιώτες δύο νέους ερμηνευτές, εξέχοντα ταλέντα και θεματοφύλακες της κληρονομιάς μας, την Αρετή Κετιμέ και τον Κώστα Μήτση.
Το μοιρολόι από την Ήπειρο συναντά το ταξίμι της Πόλης, ο καρσιλαμάς της Θράκης, τον μπάλο του Αιγαίου, ενώ οι ανατολίτικοι μουσικοί δρόμοι βρίσκουν τη συνέχειά τους στα μακάμια της Πρέβεζας και του Ζαγορίου και στους μακεδονικούς ήχους σε μία εντυπωσιακή πλοκή.
Συμπράττουν οι μουσικοί:
Μανώλης Κόττορος (βιολί)
Χρήστος Ντούλιας (κλαρίνο)
Θανάσης Βόλλας (λαούτο)
Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι)
Πέτρος Μήτσου (μαντολίνο, γκάιντα, φωνητικά)
Πέτρος Παπαγεωργίου (κρουστά)
Είσοδος ελεύθερη με προσκλήσεις. Διατίθενται δελτία εισόδου στο Ισόγειο π. Λαϊκής Αγοράς & στους χώρους των εκδηλώσεων πριν την έναρξη αυτών.

Web Baner Antigoni